Na Slovácku počtvrté za sebou neporaženi

Bod vystřelil první ligovou trefou v dresu Klokanů středopolař Levin.

Na Slovácku počtvrté za sebou neporaženi

Na hřišti Slovácka se do branky postavil Bačkovský. V útoku pak vedle Pulkraba nastoupil Puškáč. Nebezpečnější byli v úvodu domácí. Měli také výhodu přímého kopu z dvacetimetrové vzdálenosti od branky Bohemky. Exekuce se ujal Havlík a povedenou ránou zařídil Slovácku brzké vedení.

Slovácko - Bohemians 1:1 (1:1)
Slovácko - Bohemians 1:1 (1:1)
Klokani se připomněli v ofenzivě Dostálem, který se po pravé straně individuálně prodral přes protihráče, ovšem jeho následný centr zakončil Puškáč hlavou mimo tři tyče. O malý okamžik později se ale Bohemka radovala. Za šestnáctkou si našel prostor Levin a krásnou střelou levačkou srovnal stav utkání. Vstřelil tak svůj premiérový ligový gól v dresu Bohemky.

Několik málo minut před pauzou si domácí mohli vzít vedení zpět. Na malém vápně si přesný oblouček našel Navrátil, jenže branku Bohemians přestřelil. Do kabin se tedy šlo za remízového stavu.

Po změně stran si centr na zadní tyč našel Krch, ale střílenou přihrávku kapitána Klokanů zkrotil nadvakrát brankář Bajza. Neuspěl ani domácí Cicilia, jenž si zpracoval míč a pálil mimo branku Bačkovského. O poznání nebezpečnější byla rána Petržely, která se od pravé tyče odrazila do zámezí.

Velmi pěknou souhru pak předvedlo útočné duo Klokanů. Míče se zmocnil Puškáč a prostrčil ho Pulkrabovi, jenž si balon připravil ke střele, pálil ovšem vedle branky Bajzy.

Slovácko - Bohemians 1:1 (1:1)
Slovácko - Bohemians 1:1 (1:1)
Remízou už utkání skončilo a oba týmy si tedy připsaly do tabulky bod. Bohemka navíc neprohrála už dvanácté utkání po sobě, čímž vyrovnala sérii ze sezony 1979/1980.

Hodnocení trenéra Luďka Klusáčka: "Měli jsme relativně dobrý vstup do utkání a drželi míč. Přesto nás Slovácko potrestalo z první příležitosti. Hráli jsme trochu profesorsky. Naštěstí se nám podařilo v první půli vyrovnat, ale úplně se mi to dnes nelíbilo. Kluci dřeli, bojovali, ale něco málo tomu chybělo. Nebyli jsme tolik nebezpeční v ofenzivě, ovšem ani Slovácko příliš šancí nemělo. Máme ale cenný bod. Kluci se mi nezdáli v úplné pohodě. Remíza je ale odměna za to, jak tým dřel. Jsme s bodem spokojení, protože Slovácko je velmi kvalitní tým."