Levin: Za gól i prodloužení série jsem moc rád

Záložník Vladislav Levin hodnotí zápas na Slovácku.

Levin: Za gól i prodloužení série jsem moc rád

Vyrovnané utkání na Slovácku komentuje střelec Vladislav Levin. Jeho pocity z první ligové branky za Klokany, ale i pohled na rozdíly mezi Klimentem a Ciciliou se dočtete v rozhovoru.

Vstřelil jsi premiérový ligový gól v dresu Bohemians...
Jsem moc rád, že se mi podařilo se gólově prosadit. Důležité ale je i prodloužení naší série neporazitelnosti. Slovácko je velmi kvalitní tým s dobrým trenérem. Za získaný bod jsme šťastní.

V úvodní čtvrthodince utkání vypadalo Slovácko živější...
S tímto soupeřem jsou zápasy pokaždé velmi náročné. První poločas byl celkově více vyrovnaný. Po přestávce nás trošku zatlačili, ale zvládli jsme to a máme bod.

Šancí v zápase tolik nebylo...
Před týdnem nám zápas s Libercem sedl více. Někdy ale může nastat opak. Utkání bylo vyrovnané. Z takových bitev je i bod důležitý.

Slovácko - Bohemians 1:1 (1:1)
Slovácko - Bohemians 1:1 (1:1)
Na pozici hrotového útočníka Slovácka jsme možná očekávali spíše Klimenta. Změnily se nějakým způsobem tvé úkoly, když tam byl Cicilia?
Kliment hodně zabíhá za defenzivní linii a dostává se do rychlosti. Cicilia zase hraje víc s míčem, aby ho přidržel, či podstupoval hlavičkové souboje. Měli jsme vzadu velmi kvalitní obránce, takže pro nás se nejednalo o nějakou převratnou změnu.

Jedná se z tvého pohledu o nejpovedenější sezonu z pohledu týmu?
Myslím, že minulá sezona byla úspěšnější, protože až do posledního kola jsme měli o co hrát. Pro nás hráče je vždy lepší, když je něco "v sázce."