Trenér Klusáček bude v Bohemians pokračovat

Hlavní trenér Klokanů podepsal novou smlouvu.

Trenér Klusáček bude v Bohemians pokračovat

Změna na kapitánském můstku Bohemians se nechystá. Klokani budou pokračovat i v sezoně 2021/2022 pod velením hlavního trenéra Luďka Klusáčka. Vedení Bohemky se s čtyřiapadesátiletým koučem dohodlo na prodloužení smlouvy o jeden rok. Po dvou relativně úspěšných sezonách bude pokračovat také realizační tým. Konkrétně asistenti Erich Brabec a Ivan Hašek mladší, trenér brankářů Miroslav Miller i kondiční trenér Rudolf Rondzik.

"Jsme rádi, že Luděk chce v Bohemce pokračovat. Je to pro nás ideální trenér. Prioritou pro něj bylo pokračování celého realizačního týmu a my jsme rádi, že jsme se s týmem domluvili a společně tak můžou po dvou povedených sezonách pokračovat v úspěšně rozdělané práci v Bohemians," řekl k prodloužení smlouvy sportovní ředitel Klokanů Miroslav Držmíšek.

Sám Luděk Klusáček říká, že je v Bohemce spokojený: "Pro mě je čest být trenérem Bohemky. Je to velký klub, má svou atmosféru a jsou tady výborní lidé. Jsem tady spokojený, takže rozhodování pro mě nebylo složité." Dodává, že rozhodující pro něj nebyla finanční otázka, ale pokračování jeho kolegů, jak už předestřel sportovní ředitel. "Smlouva je víceméně stejná, jako ta současná. Pro mě bylo důležité pokračování Ericha Brabce, Míry Millera a Rudy Rondzika, kterým také končí smlouvy. Nad platem jsme s Mírou Držmíškem ani nelicitovali. Máme vytyčené nějaké cíle a s jejich dosažením souvisí i bonusy," prozradil pro Virtuální Ďolíček trenér Klusáček.

Jsme rádi, že naše společná mise bude i nadále pokračovat a trenérovi přejeme spoustu úspěchů, vyhraných zápasů, šťastný výběr sestavy a Ďolíček plný spokojených fanoušků skandujících nejen jeho jméno po úspěšných zápasech.

Bohemka TV