Druhý ročník Sportovního dne DFB už tuto neděli

Do Ďolíčku dorazí krom legend Bohemians také bývalí hráči národního týmu.

Druhý ročník Sportovního dne DFB už tuto neděli

V sobotu Klokani zakončí utkáním v Mladé Boleslavi letošní sezonu FORTUNA:LIGY. O den později se v Ďolíčku uskuteční druhý ročník Sportovního dne Družstva fanoušků Bohemians. Doražte v neděli 30. května na hlavní stadion Bohemians.

Akce začne opět turnajem přípravek, a to od dopoledních 10 hodin. Na hlavním stadionu v Ďolíčku se představí nejen "domácí" Bohemka, ale také Fotbalová akademie Bohemians - Velvary, AC Sparta Praha, 1.FK Příbram, FK Pardubice, 1. FC Líbeznice, Sokol Holubice a Sportovní klub Roudnice nad Labem.

Vrcholem akce bude znovu zápas fanoušků. Proti Družstvu fanoušků Bohemians bude při této příležitosti stát Fanklub České fotbalové reprezentace. Před utkáním proběhne slavnostní předání čestného členství ve Fanklubu ČR Antonínu Panenkovi, Karolu Dobiašovi a Petru Radovi. V samotném klání se můžete těšit na účast Jiřího Havránka, Marka Nikla i Radka Sňozíka. Zápas začíná zmíněným ceremoniálem v 16 hodin.

Chybět v Ďolíčku nebude ani stánek s občerstvením. Vstup na stadion bude zdarma. I při této akci je nutné dodržovat některá nařízení. Občerstvení není možné konzumovat na tribunách. Nutné je také mít dýchací cesty zakryté respirátorem (FFP2/KN95) bez výdechového ventilu. Nutné je také absolvovat test na covid-19, který může být proveden nejdříve ve čtvrtek v 10:00. V tomto případě není podmínkou, aby test provádělo zdravotnické zařízení, a proto můžete využít také samotesty. Celou akci podporuje Městská část Praha 10.

CO S SEBOU NA STADION?
1. Vytištěný a vyplněný screeningový dotazník (ke stažení pod článkem). Teplota vám bude změřena u vstupu.
2. Vytištěné a vyplněné čestné prohlášení (ke stažení pod článkem).