Hlasování v anketách stále běží

Vyberte nejkrásnější gól a nejlepšího hráče uplynulého ligového ročníku.

Hlasování v anketách stále běží

Druhý červnový týden se pomalu už chýlí ke svému konci. Necelých čtrnáct dní tedy již běží hlasování o Hráči sezony 2020/2021 a Gólu sezony 2020/2021. Hlasovat můžete v případě, že máte na Virtuálním Ďolíčku založený účet. Pokud web Bohemians navštěvujete, ale nemáte účet, hurá do jeho založení. Učinit tak můžete přes Google účet nebo váš uživatelský profil na Facebooku. Do konce hlasování zbývá 19 dní.

Při výběru v anketě Gól sezony můžete volit téměř mezi polovinou nastřílených gólů Klokanů. V konečné nominaci je 19 branek. Mezi ně rozdělujete celkem šest bodů. Hlasovat můžete pro tři góly, přičemž té nejhezčí dáte tři body. Druhé nejhezčí dva body a třetí pak jeden bod. Body musíte rozdělit různým gólům. Není možné všechny body dát jedinému gólu.

V anketě Hráč sezony je v nabídce 20 hráčů, kteří nastoupili minimálně do poloviny zápasů FORTUNA:LIGY. Hlasování probíhá stejně jako u ankety Gól sezony 2020/2021. Nelze tedy dát všechny body jedinému hráči. Tomu "nejlepšímu" dáte tři body, druhému pak dva a třetímu jeden.

>>> ANKETA HRÁČ SEZONY 2020/2021 <<<