Nordic Telecom hlavním partnerem Bohemians

Vítáme v řadách partnerů předního poskytovatele internetu v ČR.

Nordic Telecom hlavním partnerem Bohemians

Během včerejšího dne jsme na sociálních sítích avizovali další podpis, novou posilu. Tentokrát však nejde o posilu do hráčské kabiny, ale v řadách partnerů. A rovnou na úrovni partnera hlavního. V sídle Nordic Telecom byla včera symbolicky zeleným inkoustem podepsána smlouva o spolupráci. Velkou zásluhu na získání nové spolupráce má Družstvo fanoušků Bohemians.

Nordic Telecom je nový hlavní partner Bohemians
Nordic Telecom je nový hlavní partner Bohemians
Nordic Telecom je aktuálně jeden z pěti největších poskytovatelů pevného internetového připojení v České republice. Jeho služby aktuálně využívá více než 110 tisíc zákazníků. V posledních čtyřech letech investovala společnost ročně do kmitočtových licencí a infrastruktury stovky milionů korun. Telekomunikační operátor prostřednictvím dalších akvizic integruje lokální poskytovatele internetu (ISP) v Čechách a na Moravě, a konsoliduje trh rychlého bezdrátového internetu. Nordic Telecom vrací do telekomunikací svobodu. Vyznává hodnoty volnosti, férovosti, jednoduchosti a zodpovědného přístupu k podnikání a životu vůbec. Jeho ambicí je změnit telekomunikační trh v České republice, a proto nabízí služby bez závazků, limitů a omezení.

„Od spojení s Bohemians Praha 1905 si slibujeme výrazné posílení znalosti naší značky. Je nám sympatické, jak fungování tohoto tradičního prvoligového fotbalového klubu výrazně ovlivňují přímo jeho fanoušci. Jsme rádi, že i díky naší podpoře mládežnických týmů Klokanů aktivně přispějeme ke sportování dětí. Pohyb na čerstvém vzduchu a zdravý životní styl jsou totiž hodnotám naší firmy blízké,“
říká Petr Škop, komerční ředitel společnosti Nordic Telecom.

Smlouva byla podepsána symbolicky zeleným inkoustem.
Smlouva byla podepsána symbolicky zeleným inkoustem.
Za zelenobílé barvy byl jedním ze signatářů člen představenstva klubu a zároveň zástupce DFB David Vodehnal, který nově vzniklé partnerství také okomentoval: "Chtěl bych poděkovat společnosti Nordic Telecom, že si vybrala jako svého partnera Bohemians Praha 1905. Věřím, že se vytvoří dlouholetý a perspektivní vztah mezi klubem, fanoušky Bohemky a naším novým partnerem. Velmi si této spolupráce vážím."

Vítáme Nordic Telecom v řadách hlavních partnerů Bohemians a těšíme se na úspěšnou a dlouhou spolupráci.