O výsledku rozhodl první poločas

Během první půle padly všechny čtyři branky.

O výsledku rozhodl první poločas

Do prvního přípravného utkání nastoupili v základu i nováčci Fulnek, Nový a Chramosta. První jmenovaný dokonce navlékl kapitánskou pásku.

Už po pár minutách měl první šanci v zelenobílém dresu Chramosta, ale Vízek jeho střelu vyrazil. Akce pokračovala a do zakončení se dostal Novák, ovšem gólman Hradce míč lapil.

Hradec - Bohemians 3:1 (3:1)
Hradec - Bohemians 3:1 (3:1)
Vzápětí se do vedení dostali domácí, poté co si Vašulín navedl míč na střelu, která se od tyče odrazila do sítě.

Bohemians přispěchali s rychlou odpovědí. Na zadní tyči si našel po autovém vhazování prostor Fulnek a hlavou srovnal stav utkání.

Zajímavým pokusem se o několik málo minut později prezentoval Vlkanova, jehož kroucená rána mířila od břevna do oblasti brankové čáry, ale skóre se neměnilo.

Na druhé straně zahrozili znovu Klokani. S míčem manévroval Puškáč a adresoval přesný pas Chramostovi, jehož fantasticky vychytal na brankové čáře Vízek.

Po dvaceti minutách hry domácí znovu vedli. Za obranu Klokanů si naběhl Vlkanova a samostatný únik vyřešil gólovým zakončením.

Chvilku před pauzou se k dalekonosné střele odhodlal Harazim a míč zapadl přesně do branky. Po prvním poločase tak ztráceli Bohemians na svého soupeře dvoubrankové manko.

Hradec - Bohemians 3:1 (3:1)
Hradec - Bohemians 3:1 (3:1)
Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva v obměněných sestavách. Utkání ale mělo vyrovnaný průběh a vyložených šancí ubylo.

Blízko jedné takové byli Klokani po křižném pasu Krcha na Lehovce, ale mladý obránce míč před branku nedostal. V samotném závěru ještě zazvonilo břevno za Bačkovským, ale skóre se nezměnilo.

Bohemians tak v prvním přípravném utkání prohráli s Hradcem Králové. Všechny branky padly v prvním poločase.