Neúspěšná přestřelka s Vlašimí

Ve druhém přípravném utkání padlo celkem osm gólů.

Neúspěšná přestřelka s Vlašimí

Od začátku nastoupil v brance Roman Valeš, a to poprvé od srpna loňského roku. V základní sestavě byli také Musil, Lehovec a Vrána. Jenže zápas začal a hned se měnilo skóre. ExKlokan Filip Blecha si za šestnáctkou navedl míč a přesnou ránou k levé tyči zařídil Vlašimi vedení.

Na druhé straně se dvakrát dostali do zakončení Bohemians. Nejprve hlavičkoval na přední tyči Chramosta, ovšem obránce Vlašimi stihl míč odvrátit na další rohový kop. Po něm se hlavou položil do balonu Krch, jenže branku netrefil.

Udeřilo naopak na druhé straně. Lehovec se dopustil nedovoleného zákroku ve vlastní šestnáctce a hlavní sudí nařídil pokutový kop ve prospěch Vlašimi. Exekuce se ujal Marek Červenka a bezpečně zvýšil náskok.

Bohemians zahájili letní přípravu
Bohemians zahájili letní přípravu
Bohemka se snížení dočkala před uplynutí úvodní půlhodiny. Necid si v šestnáctce převzal míč, mazaně obešel brankáře Vágnera a střelou do prázdné branky snížil.

Jenže takový stav platil jen chvíli. Po přiklepnutí od Červenky se na hranici velkého čtverce znovu opřel do míče Blecha a razantní ránou do levého dolního rohu vrátil svému týmu dvoubrankový náskok.

První poločas přeci jen skončil jednobrankovým rozdílem. Na levé straně měl míč Vacek a přesnou přihrávku adresoval do šestnáctky Chramostovi, který zakončil na zadní tyč. Svým prvním gólem v dresu Bohemky tak stanovil poločasové skóre.

Do druhého poločasu Bohemians vyměnili kompletní jedenáctku. Už na jeho začátku vypálil tvrdě Koubek, ale brankář Vágner pumelici letící pod břevno fantasticky vyrazil. O malou chvíli později zahrával standardní situaci Novák centrem na Kadlece, ale nejmladší člen týmu Klokanů hlavou zakončil nad branku.

Bohemians zahájili letní přípravu
Bohemians zahájili letní přípravu
Místo srovnání padl gól na druhé straně, poté co Višinský ve skluzu dopravil míč do sítě po přihrávce z pravé strany. Za deset minut byl blízko dalšímu snížení Osmančík, avšak v samostatném úniku jeho ránu vyrazil Vágner. O dalších sedm minut později znovu uháněl s míčem Osmančík, ovšem tentokrát ho ještě nahrál před prázdnou branku útočnému kolegovi Koubkovi, jenž střelou do prázdné branky opět přiblížil Zelenobílé na rozdíl jediné branky.

Vlašim si ale vzala dvoubrankové vedení brzy zpět. Alijagič si naběhl na přihrávku a svoji šanci proměnil v pátou branku hostujícího týmu.