Brabec: Inkasované góly jsou varováním

Asistent trenéra Erich Brabec o utkání s Vlašimí.

Brabec: Inkasované góly jsou varováním

Porážku s Vlašimí zhodnotil asistent trenéra Erich Brabec. Mluvil o inkasovaných gólech i kvalitě a mladých hráčích soupeře.

Pramení inkasované góly z přípravy, nebo jsou velkým vykřičníkem?
Jedná se o přípravná utkání. Góly se nám daří dávat, ale také jsme jich hodně obdrželi. Varování pro nás rozhodně znamenají.

Vlašim nastoupila s kádrem doplněným o mladé hráče ze Slavie. Co ukázali?
Tým má teď rozhodně větší kvalitu, než za doby mého působení ve Vlašimi. Jsou také mnohem dravější. Noví kluci disponují dovednostmi. To všechno na hřišti ukázali a zvítězili naprosto zaslouženě.

Měli by šanci také v nejvyšší soutěži?
Je nutné zmínit, že se nacházíme v přípravném období. Vlašim dala dvě rychlé branky, dostala se na koně a jejím hráčům se zvedla sebedůvěra. My byli všude pozdě. Každopádně mladí hráči Vlašimi mají budoucnost a v nějakém časovém horizontu se v lize prosadí. Ovšem jestli na to mají, nebo ne, o tom bych nemluvil. Dle mého názoru si v tomto duelu vyhrát zasloužili.

Mohla se projevit únava z tréninků?
V přípravě trénuje každý. Jde jen o nastavení hlavy v daném utkání. Ukázalo se, že jsme měli v hlavě únavu více, než Vlašim.

Hrálo se na notně podmáčeném terénu...
Míč se na trávníku zastavoval jak nám, tak i Vlašimi. V některých situacích terén pomohl nám, v jiných zase soupeři. Druhá věc je, že se hrálo na nepřipraveném trávníku. To už se musí vyhodnotit jinde a někdo jiný. Ale terén neměl určitě přímý vliv na výsledek.