B tým na úvod přípravy zvítězil

Čtyři střelci svými brankami zajistili výhru v Rakovníku.

B tým na úvod přípravy zvítězil

První přípravné utkání začalo pro Klokany skvěle. Hned v úvodu prudký centr Koutského propadl na zadní tyč. Míč vrátil před branku Denis Vala, kde si ho našel právě Koutský a tvrdou ránou na přední tyč zařídil rychlé vedení Bohemky.

Uběhlo dvacet minut a Klokani se radovali. Balon si našel Zeman, který utaženou střelou na zadní tyč zvýšil náskok.

Pár minut před pauzou domácí snížili. Do centru z levé strany se položil Rendla, jenž zamířil přesně do sítě.

Vzápětí bylo srovnáno. Z rychlého protiútoku se dostal do samostatného úniku Hejda, který zakončil vyrovnávací brankou na zadní tyč. První poločas tedy nakonec skončil remízou.

Zkraje toho druhého mohl vedení na stranu Bohemians vrátit střídající Sochor, avšak jeho hlavička na přední tyči byla zablokována.

Na opačné straně pálil z přímého kopu Pouček, ale Kouba si poradil a míč lapil do rukavic.

Zelenobílí si vedení ale přeci jen vzali zpět. Štěpánek přesprintoval Traorého a ačkoliv střelu obránce zablokoval, tak se balon dostal do moci Hlináka, jenž se uvolnil a křižnou střelou dal třetí gól Bohemky.

Štěpánek nebyl daleko od vstřelené branky o pár chvil později. Poté co si navedl míč a pronikl do šestnáctky, tak bohužel střílel těsně vedle levé tyče branky domácího týmu.

Klokani nakonec dokázali odskočit znovu o dvě branky. Havránek si navedl balon a technickou střelou zamířil přesně na zadní tyč.

B tým Klokanů si tak v prvním přípravném utkání připsal vítězství.