Marodka Klokanů před soustředěním

Několik zraněných hráčů do Rakouska s týmem neodcestuje.

Marodka Klokanů před soustředěním

Přinášíme vám přehled hráčů na marodce, kteří zítra s týmem neodcestují na letní soustředění do rakouského Waidhofenu. Jejich program v následujících dnech bude probíhat individuálně v České republice podle pokynů lékařského týmu Bohemians.

Michael Ugwu

Útočník Klokanů se zotavuje z březnové zlomeniny nohy. Léčba probíhá dle předpokladů, Michael začal zlehka vyklusávat, rehabilituje a adaptuje se na postupné zvyšování zátěže. S jeho neúčastí se předem počítalo.

Pavel Osmančík
Mladičký rychlík má potíže v oblasti kotníku. Lidově řečeno se jedná o výron, jehož léčba si vyžádá určitě několik týdnů.

Lukáš Musil
Také hráče širšího kádru Bohemians trápí výron kotníku. Oproti Osmančíkovi však není distorze hlezna tak velká. Vrátit do tréninku by se měl dříve, odhadem za dva týdny.

Ibrahim Keita
Francouzský útočník má problémy s kolenem. V nejbližších dnech by tak měl podstoupit lékařský zákrok ve Francii.

Martin Nový
Nováček v zelenobílém dresu má svalové zranění v dolní části nohy. Pro jeho povahu s týmem do Rakouska také neodjede. Do tréninku by se mohl vrátit na přelomu července a srpna.

Michal Vrána
Mladý záložník se potýká s rupturou zadního stehenního svalu. Trenér Klusáček se bez něj bude muset také obejít v řádu týdnů.

Josef Jindřišek

Zdravotní trable veterána kabiny neopouštějí ani po zotavení z otřesu mozku. Na opětovné zvyšování zátěže nelibě reagovalo koleno našeho kapitána. Pepa podstoupil vyšetření magnetickou rezonancí a o dalším postupu se bude rozhodovat podle jeho výsledků. Kapitán se tak bude zotavovat také v domácích podmínkách.