Výprava Bohemians nabrala směr Rakousko

Klokani dnes ráno z Ďolíčku vyrazili na soustředění k jižnímu sousedovi.

Výprava Bohemians nabrala směr Rakousko

Příprava v tuzemských podmínkách skončila svěřencům trenéra Luďka Klusáčka ve středu odpoledne. Po jednodenním volnu se dnes ráno Klokani sešli v útrobách stadionu a klubovým autobusem vyrazili na kemp do rakouského Waidhofenu an der Ybbs. Na území jižního souseda České republiky odehraje výprava čítající 23 hráčů celkem tři zápasy.

Sobotní utkání s SKN St. Pölten zůstává v platnosti. Ke změně došlo u pondělního duelu. Soupeřem nebude kyperský Apollon Limassol, nýbrž ruský Achmat Groznyj. Hrát se bude nedaleko Lince, a to v Ottensheimu. V páteční generálce Bohemians změří síly se slovenskou Senicou v Euratsfeldu.

Zpět do Prahy se Klokani vrátí příští sobotu a od pondělí se budou chystat na start letošního ročníku FORTUNA:LIGY, který zahájí v Mladé Boleslavi proti Hradci Králové.

S týmem neodcestují zranění mladíci Musil, Vrána a Osmančík. V domácích podmínkách se budou léčit také zkušený Josef Jindřišek a letní posila Martin Nový. Informace o všech absencích si přečtěte v tomto článku.

Soupiska Bohemians pro soustředění v Rakousku

Brankáři: Roman Valeš, Patrik Le Giang, Hugo Jan Bačkovský

Obránci: Radek Lehovec, David Bartek, Adam Kadlec, Daniel Krch, Martin Dostál, Jan Vondra, Daniel Köstl, Jiří Bederka, Lukáš Hůlka

Záložníci: Vladislav Levin, Petr Hronek, Vojtěch Novák, Jan Kovařík, Roman Květ, Jakub Fulnek, Kamil Vacek

Útočníci: David Puškáč, Tomáš Necid, Matěj Koubek, Jan Chramosta