Prvním soupeřem na soustředění je SKN St. Pölten

Bohemka v sobotu změří síly s rakouským soupeřem.

Prvním soupeřem na soustředění je SKN St. Pölten

Hned na druhý den rakouského kempu čeká Klokany přípravné utkání. Soupeřem bude "domácí" St. Pölten, který byl založený v roce 2000. Poslední sezona soutěžního ročníku ale pro tým z Dolních Rakous nedopadl nijak slavně. Deváté místo po základní části klub poslalo do skupiny o udržení. V ní ale St. Pölten získal jen tři body a čekalo ho neoblíbené barážové dvojutkání. V něm přišly dvě porážky (0:4 a 0:1), a tak nadcházející ročník bude pro klub pouze druholigový.

V letní přípravě už St. Pölten odehrál čtyři zápasy. Porážky si připsal se slovinským Aluminij (0:2) a rumunským FC Voluntari (1:2). Ve dvou zápasech také remizoval, a to v konfrontaci s maďarským Újpestem (1:1) a rakouským Rapidem Vídeň (2:2). Střelecky se v přípravě nejlépe dařilo rakouskému forvardovi Berndovi Gschweidlemu, jenž se trefil dvakrát.

Soustředění v Rakousku
Soustředění v Rakousku
Utkání s SKN St. Pölten se hraje v sobotu od 17 hodin na stadionu Sportplatz Pottenbrunn SKVg (Pergenstrasse 41, Pottenbrunn). O průběhu utkání budeme informovat na sociálních sítích. O dostupnosti živého streamu prozatím nemáme informace.