O vítězi duelu rozhodl pokutový kop

Klokani v závěru inkasovali a první utkání v Rakousku těsně prohráli.

O vítězi duelu rozhodl pokutový kop

Proti St. Pöltenu nastoupil v brance Le Giang. Na pozici pravého halfbeka naskočil Lehovec a ofenzivní trio utvořili Fulnek, Necid a Koubek.

Úvod duelu nabídl vyrovnaný fotbal. Jako první se zastřeloval Kovařík. Jeho střela letěla ale nad branku. Ve druhé polovině první půle měli Klokani nadějně rozjeto několik akcí, ale do zakončení, které by výrazně ohrozilo branku soupeře, se nedostali. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

St. Pölten - Bohemians 1:0 (0:0)
St. Pölten - Bohemians 1:0 (0:0)
Nebezpečně se jevila akce domácích zkraje druhé půle, avšak Krch zasáhl skvělým obranným skluzem, když odvrátil míč na rohový kop. Na opačné straně hřiště byl už sám před gólmanem Hronek, jenže úspěšnější byl právě brankář St. Pöltenu a stav byl nadále bezbrankový.

Zelenobílí ukázali nádhernou přímočarou akcí na jeden dotek, ale bohužel ve finále se k letícímu centru nedostal v nebezpečné pozici žádný hráč Bohemians. Blýskl se i brankář Bohemky. Útočník Hong už mohl jít sám na bránu, ale Le Giang výborně vyběhl a balon sebral. Z přímého kopu poté pálil Novák, jenže pálil těsně nad branku.

Deset minut koncem utkání se udál rozhodující moment. ve vlastní šestnáctce fauloval Kadlec a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Ačkoliv směr střely Le Giang vystihl, tak na míč nedosáhl a exekutor Hong zařídil rakouskému týmu vedení.

Klokani se v závěru snažili srovnat se soupeřem krok. Gólově se bohužel neprosadili a první utkání na soustředění prohráli.