Dominance Klokanů v generálce se Senicí

Klokani od začátku kráčeli za vítězstvím a nastříleli pět gólů.

Dominance Klokanů v generálce se Senicí

Do generálky nastoupili Klokani v brance s Bačkovským. Střed zálohy obsadili Hronek s Vackem. V útoku od začátku operovali Chramosta s Puškáčem.

Hned v úvodu měla Bohemka k dispozici rohový kop. První centr Kovaříka sice defenziva soupeře odvrátila, avšak balon se dostal zpět k exekutorovi rohového kopu. Ten do šestnáctky poslal znovu ostrý centr, na který si naskočil Köstl, ale jeho hlavičku lapil do rukavic brankář Ravas.

Další šance Klokanů na sebe nenechala dlouho čekat. Puškáč prodloužil hlavou míč na Chramostu, jenž efektivně levačkou přeloboval vybíhajícího brankáře, ale bohužel trefil jen břevno slovenské branky.

Po dvaceti minutách hry už se Klokani radovali. Chramosta pokračoval v náběhu, vystihl zpětnou přihrávku obránce slovenského týmu a chladnokrevnou střelou na přední tyč poslal svůj tým do vedení.

Vzápětí mohlo být vedení Zelenobílých dvoubrankové. Hronek zpětnou přihrávkou pod sebe našel Kovaříka, který pálil tvrdě, ale jen těsně nad. Druhé branky se Bohemians dočkali jen o pár chvil později. Balon se na zadní tyči dostal k Dostálovi, který neměl problém ho uklidit do prázdné branky.

To ještě zdaleka nebylo vše. Vondra si připravil míč a výsostným centrem ho posadil na hlavu Hronka, jenž ukázal instinkt střelce a hlavou zvýšil na rozdíl třídy. S pohodlným tříbrankovým náskokem odešli také Klokani do kabin po prvním poločase.

Z druhé půle uběhlo jen pár minut, když Chramostův centr srazil jeden z obránců rukou a hlavní rozhodčí nařídil penaltu pro Bohemians. Exekuce se ujal právě Chramosta a prudkou střelou k levé tyči pokutový kop bezpečně proměnil.

Skórovat mohl po sklepnutí Necida také mladý útočník Koubek, ovšem střela levačkou na bližší tyč se do branky nevešla. Pěknou akci předvedli Bohemians po rohovém kopu. Ten rozehráli nakrátko a pěknou kombinací překonali bránící protihráče, načež od brankové čáry centroval před branku Bartek, ovšem na přední tyči zakončující Necid branku netrefil.

To ale Klokany dlouho mrzet nemuselo. Pět minut před koncem zatáhl míč Lehovec, našel před brankou Necida, který levačkou přidal pátou branku Klokanů.

Více se už v utkání nestalo. Bohemka v generálce pětkrát skórovala a jednoznačně zvítězila.