Béčko v přestřelce neuspělo

Ani tři branky na vítězství Klokanům nestačily.

Béčko v přestřelce neuspělo

Utkání s Karlovými Vary začalo opatrně. K zakončení se sice častěji dostávali hosté, ale střely létaly mimo branku Bohemians.

Po dvaceti minutách hry měli hosté k dispozici standardní situaci na polovině hřiště. Vokáč jemným obloučkem našel v šestnáctce Skalu, který křižnou hlavičkou na zadní tyč poslal hosty do vedení.

Klokani chtěli srovnat. Akci vedl Štěpánek, ovšem na jeho prudký centr nedosáhl na přední tyči Sochor.

Těsně před pauzou se Bohemka dočkala. Dlouhý pas za obranu si zpracoval Denis Vala a přihrál lépe postavenému Sochorovi, jenž si ještě pohrál s obráncem a střelou do prázdné branky určil remízový poločasový výsledek.

Zkraje druhé půle byl dvakrát v akci Jirsa. Nejprve se odhodlal ke střele ze střední vzdálenosti, ale branku přestřelil. O chvilku později byl ještě ve větší šanci. Hlinák si pohlídal své postavení, díky čemuž se vyhnul ofsajdu a centrem adresoval balon právě Jirsovi, jenž v těžké pozici pálil z prvního doteku, ale těsně vedle pravé tyče hostující branky.

Na opačné straně se Karlovy Vary podruhé dostaly do vedení. Ke střele napřáhl Prágr a od břevna se míč odrazil do oblasti kolem brankové čáry. Hlavní sudí nakonec rozhodl, že míč dopadl právě až za brankovou čáru a gól uznal.

Za Bohemians střílel Koutský, jenže míč letěl mimo branku Karlových Varů. Na srovnání nakonec nemuseli Klokani čekat dlouho. Denis Vala si naběhl za defenzivní linii hostujicího týmu a přihrávkou přes šestnáctku předal míč na Havránka, který pumelicí o tyč podruhé srovnal krok.

Klokani zvládli duel i otočit. Marhoul utekl obráncům a jeho střelu ještě na zadní tyči doklepl do sítě Hlinák, čímž zařídil těsné vedení.

Z náskoku se Bohemka netěšila dlouho. Vzápětí totiž vypálil Farid a ránou k levé tyči stanovil znovu remízový výsledek. O několik málo minut později po faulu v obranné šestnáctce Klokanů nařídil hlavní rozhodčí penaltu ve prospěch Karlových Varů. Exekuce se ujal Debellis a vrátil vedení na stranu svého týmu.

Klokani nakonec s Karlovými Vary prohráli a poprvé v letní přípravě prohráli.