Kapacita Ďolíčku bude 3400 míst

Platná nařízení výrazně omezují místa k stání.

Kapacita Ďolíčku bude 3400 míst

Klokani přivítají doma v rámci 2. kola FORTUNA:LIGY plzeňskou Viktorii v neděli 1. srpna od 19 hodin a do Ďolíčku může zavítat po dlouhé době vyšší počet fanoušků. Nebude to ale povolených až 5000 diváků. Výraznou část kapacity nám totiž ubírá omezení v sektorech na stání. Tam smí klub vpustit pouze jednoho diváka na 4 m2 daného sektoru. Další místa zmizela na hlavní tribuně, kde musela být provizorně vytvořena rozšířená krytá střídačka pro oba týmy. Za dodržení aktuálně platných opatření lze na stadionu Bohemians využít 3400 míst.

Na utkání budou platné všechny dosud vystavené permanentky a není tedy nutné zajišťovat si k permanentce ještě vstupenku přes Ticketportal, jako tomu bylo dříve. Prodej permanentek stále běží ve fanshopu a online na Ticketportalu.

Předprodej volných vstupenek na zápas s Plzní začne za týden v úterý 27. července v 10 hodin. Permanentkáři budou mít opět možnost své místo uvolnit, pokud na utkání nepůjdou. Díky tomu se na stadion může dostat jiný fanoušek, na kterého by případně místo nezbylo.

O dalších pravidlech návštěvy Ďolíčku budeme podrobně informovat příští týden před spuštěním předprodeje.