Nové dresy pro sezonu 2021/2022

Vrací se svislé pruhy, rezervní sada bude černozelená.

Nové dresy pro sezonu 2021/2022

Bohemians po třech sezonách opět mění podobu dresů. Domácí zelenobílá varianta bude mít opět svislé pruhy. Změna barevné kombinace nastala u druhého dresu. Rezervní sada je nově dominantně černá s jemnými zelenými prvky.

Nové dresy pro sezonu 2021/2022.
Nové dresy pro sezonu 2021/2022.
Poprvé Klokani v nových dresech vyběhnou v Mladé Boleslavi, kde se představí v 1. kole FORTUNA:LIGY. Soupeřem jim však bude nováček z Hradce Králové, který na místním stadionu bude hrát své domácí zápasy. Další novinkou na dresech Bohemians je vyobrazení klubového znaku speciální 3D nášivkou, která ovšem neporušuje strukturu textilie. Na dresech je nažehlená, hráči ani fanoušci tak nepocítí na vnitřní straně dresu nepříjemné švy.

Vzhledem k časové tísni před startem ligy jsou tento týden ve výrobě nové dresy pro A tým. Dresy určené k prodeji ve fanshopu budeme naskladňovat od příštího týdne. Fanoušci budou moci vybírat z několika variant. Fanshop bude nabízet originální dresy s 3D znakem, repliky dresů s potištěným znakem a také variantu dresu bez reklamních log partnerů. O celé nabídce budeme blíže informovat v příštím týdnu.