Béčko zakončilo přípravu vítězstvím

V dramatickém utkání se trefili Keita, Havránek a Zeman.

Béčko zakončilo přípravu vítězstvím

Za Klokany nastoupili v základní sestavě také Adam Kadlec, Lehovec, Keita, Novák a v brance Valeš. Po pěti minutách se domácí Benešov dostal do rychlého vedení, když si centr na přední tyči našel Mezsaros a trefil se přesně za záda gólmana Bohemky.

Vzápětí Zelenobílí srovnali po podobné akci. Prostor před brankou si udělal Keita a hlavou přes brankáře Benešova srovnal stav utkání. O malou chvíli později měli Klokani další zajímavou možnost. Novák roztáhl hru doprava na Lehovce, ale ten nakonec branku výrazněji neohrozil.

Bohemka nemusela smutnit dlouho. Míč měl v moci opět Novák a narýsoval nádhernou přihrávku za obranu Havránkovi, který obešel brankáře a střelou do prázdné branky strhl vedení na stranu Bohemians.

Domácí tým nebyl daleko od srovnání, ale Valeš v první půli už neinkasoval. Naopak blízko gólu byl na druhé straně Novák, který si navedl míč na střelu, ale prolétla jen těsně vedle pravé tyče branky Benešova. Podobně si v identické situaci počínal Keita. První poločas skončil za těsného náskoku Klokanů.

Benešov - Bohemians
Benešov - Bohemians
Zkraje toho druhého se na zadní tyči dostal do zakončení Hlinák, ovšem v těžké pozici pálil jen do boční sítě. Třetí branka na sebe ale dlouho čekat nenechala. Střídající Sochor přesně adresoval míč Zemanovi, jenž si v úniku pohlídal postavení brankáře a přesnou trefou na přední tyč zvýšil náskok svého týmu.

Krátce po hodině hry se ovšem Benešov měl k dispozici přímý kop z velmi výhodné pozice. Exekuce se ujal Filip a technickou střelou přes zeď přiblížil domácí tým zpět na jednobrankový rozdíl. Pět minut před koncem byl Benešov blízko srovnání, ovšem Klokany zachránila tyč.

Těsný náskok Zelenobílí nakonec uhájili a letní přípravu zakončili vítězstvím.