Béčko na úvod soutěže smolně prohrálo

Klokani inkasovali rozhodující branku v poslední minutě.

Béčko na úvod soutěže smolně prohrálo

Do prvního utkání třetí ligy nastoupili Klokani také v brance s Valešem a v obraně s Adamem Kadlecem a Radkem Lehovcem. Po vyrovnaném úvodu převzali otěže utkání právě Bohemians. První šance se dočkali po patnácti minutách, ale Matěj Kadlec pálil levačkou nad branku.

O několik minut později se do zakončení dostal jiný obránce. Byl jím Denis Vala, jenž si navedl míč na střed, ale levačkou pálil těsně vedle. Další velká šance Bohemky vznikla po rohovém kopu, když si na centr od rohového praporku naskočil Adam Kadlec, avšak bohužel hlavičkoval jen o pár centimetrů vedle levé tyče domácí branky.

Největší příležitost Zelenobílých měl na svědomí Havránek. Rychlonohý záložník si naběhl na dlouhý míč, zbavil se svého strážce, ale tvrdou ránu zvládl brankář Šmíd konečky prstů fantasticky vyrazit. V prvním poločase byli Klokani jasně lepší, ale do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Druhý poločas od svého začátku nabízel vyrovnanou podívanou. Po hodině hry se ve výborném světle ukázal Valeš, jenž lapil na brankové čáře hlavičku z oblasti penaltového puntíku. Vzápětí přilétl do šestnáctky Klokanů další centr a na zakončení už se chystal Mayer, jenže se skvělým obranným zákrokem přispěchal Adam Kadlec, který míč sebral a zažehnal nebezpečí pro branku Bohemky.

V závěru utkání přilétl do šestnáctky Klokanů centr z levé strany, který si smolně ve skluzu srazil do vlastní branky Adam Kadlec. Těsný náskok domácí tým udržel i během krátkého nastavení, a tak Klokani začali soutěžní ročník stejně jako tenminulý.