Předprodej na Spartu byl zahájen

Od dnešního rána si můžete zajistit své místo na stadionu pro derby.

Předprodej na Spartu byl zahájen

Příští sobotu čeká Klokany druhé domácí utkání v této sezoně. Po úvodní bitvě s Plzní bude v Ďolíčku k vidění další atraktivní souboj. V sobotu 14. srpna od 19 hodin totiž Klokani vyzvou v derby Spartu. Vstupenky můžete kupovat ve fanshopu a na internetovém portálu Ticketportal.

Prodej je od této chvíle vzhledem k rizikovosti duelu umožněn pouze pro registrované fanoušky (permanentkáře, členy DFB a fanklubů). Veškeré potřebné informace pro nákup jsou vytištěné na zadní straně vaší karty. POZOR! Nákup vstupenek musíte provést jednorázově. Nelze tedy nejdříve zakoupit jeden lístek a při dalším přihlášení zbylé tři. Pokud už teď víte, že se na utkání nedostanete a nechcete využít možnosti nákupu čtyř vstupenek, uvolněte své místo dalším fanouškům. Získáte tím voucher na 100 Kč do fanshopu. Stačí postupovat dle následujících bodů.

Všechny vydané permanentky jsou pro utkání platné. Jejich držitelé mají možnost přikoupit další až 4 vstupenky pro své příbuzné a známé. K permanentce si žádný lístek pořizovat nemusíte, platí vaše plastová karta.

JAK MÍSTO UVOLNIT
1.
Přihlašte/registrujte se na www.ticketportal.cz
2. Přejděte do sekce Můj účet > Permanentky.
3. Pokud vám systém hlásí 'K vašemu kontu není přiřazená žádná permanentka', klikněte na logo Bohemians pod tímto sdělením.
4. Zadejte číslo a ověřovací kód z vaší permanentky.
5. Po přiřazení permanentky zvolte možnost 'Uvolnit místo' a pokračujte dle pokynů Ticketportalu.

Klokani, těšíme se na další zápas s vaší podporou! Přijďte podpořit Bohemku v jednom z největších zápasů celé sezony!