Vyhlášení Gólu a Hráče sezony 2020/2021

Seznamte se s výsledky sezonních anket dle hlasování fanoušků.

Vyhlášení Gólu a Hráče sezony 2020/2021

Po konci loňské sezony byly opět spuštěny oblíbené ankety o nejlepšího hráče a nejhezčí gól. Fanoušci Bohemians mohli na Virtuálním Ďolíčku hlasovat pro své favority po celý červen. Pojďme se podívat, jak jednotlivá hlasování dopadla.

HRÁČ SEZONY
V nominaci bylo 20 hráčů, kteří zasáhli minimálně do poloviny zápasů. Museli se tedy na trávník dostat v 17 a více utkáních. Na třetím místě skončil důrazný stoper Daniel Köstl, kterému fanoušci zaslali celkem 139 hlasů. Na druhé pozici se umístil pouhý jeden hlas před Köstlem záložník Roman Květ. I přes dlouhou absenci v jarní části sezony ovládl anketu Hráč sezony potřetí v řadě kapitán Josef Jindřišek. Vítězství mu zajistilo 145 hlasů.

GÓL SEZONY
Ze 40 vstřelených gólů z loňské sezony FORTUNA:LIGY se do výběru dostalo 19 z nich. Každý fanoušek mohl hlasovat pro tři své favority. Gól Tomáše Necida do sítě Slovanu Liberec získal 86 hlasů a umístil se na třetí pozici. Stejný hráč obsadil také druhou příčku. Konkrétně s gólem, který znamenal po 25 letech vítězství Bohemians na Letné proti Spartě. Této trefě fanoušci přisoudili 109 bodů. Narozdíl od ankety Hráč sezony vyhrál nejlepší gól v hlasování fanoušků takzvaně "o parník". V předposledním kole loňské sezony Klokani hostili doma rovněž Spartu. Běžela 35. minuta utkání, když se na hranici šestnáctky do míče opřel David Puškáč. Jeho střela zaduněla o břevno a skončila v síti. A právě tuto trefu ocenili fanoušci celkovým počtem 233 bodů.



Oba hráči byli s výsledky anket seznámeni bezprostředně před natáčením jejich reakcí. Na Bohemka TV se tedy můžete podívat, jaké mají z ocenění pocity.

Bohemka TV