Béčko i v oslabení vybojovalo bod

V prvním domácím utkání branka nepadla.

Béčko i v oslabení vybojovalo bod

Proti Velvarům byli v sestavě B týmu i zkušený Josef Jindřišek s brankářem Le Giangem. Už po pěti minutách čelil brankář Klokanů pokutovému kopu, ovšem střelu Stárka k pravé tyči vystihl a míč vyrazil. Na druhé straně vystihl přihrávku hostujícího obránce Zeman, jenže včas byl u něj také gólman Měsíček, jenž balon sebral.

Hru obou týmů silně ovlivňoval podmáčený trávník. Ten se projevil i při protiútoku Klokanů, který rozjel Sochor přihrávkou na Lehovce. rychlonohý obránce Bohemky hledal před brankou spoluhráče, ale vinou terénu se míč zastavil a hostující obránci ho dokázali dopravit do bezpečí.

Po dvaceti minutách hry pálil nebezpečně zpoza šestnáctky hostující Pihrt, jenže Le Giang byl u své pravé tyče v čas a ránu vyrazil na rohový kop. Bohemka odpověděla skvělým průnikem Havránka, jenže přesprintoval dva protihráče a centrem vybídl Lehovce, jehož střelu ve skluzu vyrazil gólman Velvar na roh.

Největší šanci Klokanů měl po prostrčení od Zemana útočník Sochor, když už postupoval sám na branku, jenže střelu na přední tyč brankář Velvar vystihl a vytěsnil ji na roh. Ten sice Klokani v další šanci neproměnili, ale o chvilku později už ano. Jindřišek si seběhl do šestnáctky na přihrávku od rohového praporku, balon si připravil na střelu, ale tu zvládl nadvakrát zkrotit gólman Velvar. První poločas nakonec branku nenabídl.

V tom druhém to technicky zkoušel Farkaš, ale s jeho kroucenou střelou si Měsíček poradil. O poznání větší šance se zrodila na druhé straně. Hostující Vopat vedl protiútok a přistrčil míč doleva Pihrtovi, kterého ale Le Giang vychytal.

Dvacet minut před koncem fauloval na polovině hřiště ve skluzu Lehovec a za svůj faul kupodivu viděl přímo červenou kartu. Přesilovku mohl po chvilce využít Luong, ale naštěstí pro Klokany trefil pouze pravou tyč branky Klokanů.

V nastaveném čase byl ještě vyloučen hostující Valenta a zápas skončil bezbrankovou remízou.