Remíza s Jabloncem řečí statistik

Dramatické utkání na Střelnici jsme shrnuli z pohledu ukazatelů.

Remíza s Jabloncem řečí statistik

V neděli odpoledne Bohemka přicestovala do Jablonce, kde odehrála třetí kolo letošní sezony. Nakonec si ze severu Čech odvezla bod, když srovnala v nastaveném čase z pokutového kopu.

V prvním poločase byli Klokani aktivnější a nemuselo zůstat jen u jediné branky. Domácí hráči si sice vyměnili více přihrávek, ale Bohemka si zapsala celkem pět klíčových, z nichž byly tři přesné. Střelecky aktivnější byl Jablonec, který mezi 15. a 30. minutou vyslal vstříc brance Klokanů celkem osm střel. Naopak po přestávce častěji zakončovali Klokani. Ti se v průměru dostávali blíže k brance soupeře, než tomu bylo u Jablonce.

Jablonec - Bohemians 2:2 (0:1)
Jablonec - Bohemians 2:2 (0:1)
Změnit skóre mohl ještě za bezbrankového stavu Jan Vondra, jenž byl ve velké šanci, ovšem brankář Hanuš ho vychytal. Obránce Klokanů ale potvrdil své silné stránky v defenzivě, když přerušil třináct akcí Jablonce. Na obou gólech Klokanů se podílel Jan Kovařík a utkání zakončil s bilancí dvou přesných klíčových přihrávek. Ve svém sto padesátém ligovém utkání zaznamenal Jakub Fulnek celkem sedmnáct přesných přihrávek. Dva fauly na vlastní osobu získal střední záložník Roman Květ. Bohemians tedy neprohráli ani druhé venkovní utkání a na jablonecké Střelnici po čtyřech letech opět bodovali.