Vyprodejme Ďolíček!

Na sobotní derby zbývá téměř 800 vstupenek.

Vyprodejme Ďolíček!

V sobotu čeká Bohemku derby se Spartou. Utkání začne v Ďolíčku v 19 hodin. Přestože je kapacita stadionu snížena z 6300 na 4000 míst, stále zbývá velké množství neprodaných vstupenek. Celou kapacitu sektoru hostů 200 vstupenek má ve vlastní distribuci AC Sparta Praha.

Předprodej je jako v minulých letech z bezpečnostních důvodů uzavřen pouze pro fanoušky Bohemians, kteří jsou zároveň členy fanklubů nebo Družstva fanoušků Bohemians. Možnost koupit další vstupenky pro své známé mají také všichni držitelé permanentek. Permanentky jako takové na utkání normálně platí.

Bohužel po měsících fotbalu bez diváků evidujeme snížený zájem o vstupenky. I na tak velký zápas, jako je derby s odvěkým rivalem z druhého břehu Vltavy. Velký vliv na to jistě mají také další povinnosti spojené s návštěvou fotbalu, jako je třeba prokazování bezinfekčnosti. Tuto problematiku si uvědomujeme, bohužel nejsme hybnou silou, která pravidla dokáže změnit. Na sobotu tak zbývají stovky vstupenek na hlavní tribunu, do kotle i k poště. Klub si ovšem ekonomicky nemůže dovolit nechat vstupenky neprodané.

Pokud bude v pátek stále zbývat velké množství volných vstupenek, budou uvolněny do volného prodeje, i když adresného na jméno. V takovém případě ovšem existuje velmi vysoké riziko, že stovky vstupenek koupí fanoušci Sparty, kteří tak budou mít početné zástupy nejen v sektoru hostů, ale v celém Ďolíčku.

Na Letné jsme letos vyhráli po dlouhých 25 letech. Doma jsme Spartu naposledy porazili v listopadu 2001. Abychom i tuto černou sérii přerušili, potřebujeme tribuny plné fanoušků Bohemians.

Klokani, pomozte nám vyprodat Ďolíček!

VSTUPENKY ONLINE ZDE