K dispozici jsou poslední lístky do kotle

Do sektorů B a C i nadále s členskou kartou DFB, fanklubu či permanentkou.

K dispozici jsou poslední lístky do kotle

Od dnešního dne si můžete zakoupit vstupenku na utkání se Spartou bez omezení pouze na hlavní tribunu do sektorů A. Všechny tyto vstupenky ovšem budou vydávány na jméno. Je tedy důležité při nákupu více vstupenek uvést jména návštěvníků, kteří se vstupenkou utkání opravdu navštíví. Při vstupu na stadion bude shoda jména kontrolována s dokladem totožnosti. V případě, že se vstupenky nevyprodají, bude otevřena pokladna u hlavního vchodu v den utkání. Také tady bude prodej adresný, tedy po předložení dokladu s dopsáním jména na vstupenku.

Volný prodej zbývajících vstupenek do sektorů B (kotel Bohemians) a C (tribuna u pošty) bohužel probíhat nebude. Vzhledem k tomu, že ve volném prodeji si můžou koupit vstupenky i fanoušci Sparty, tak by jejich vstup do těchto sektorů mohl vyvolat mnoho konfliktů a bezpečnostních rizik. 

Přesto chceme našim fanouškům cestu ke zbylým vstupenkám do sektorů B a C v rámci našich možností umožnit. Požádali jsme Ticketportal, aby znovu aktivoval všechny již použité kódy z karet DFB, fanklubů a permanentek. Každý držitel těchto karet má tak opět možnost zakoupit další 4 vstupenky. POZOR! Kód lze opět použít jednorázově a pokud se jím do systému přihlásíte, je nutné nákup dokončit. Toto je technické nastavení Ticketportalu, které bohužel nejde změnit.

Pokud se vstupenky do sektorů B a C nevyprodají, budou v den utkání k dostání na pokladně opět po předložení průkazu fanklubu, DFB nebo permanentky.

VŠECHNY VYDANÉ PERMANENTKY JSOU NA UTKÁNÍ PLATNÉ!

VSTUPENKY ONLINE ZDE