Organizační informace pro derby se Spartou

V prodeji bude ještě 200 vstupenek do kotle.

Organizační informace pro derby se Spartou

Dnes večer vypukne v Ďolíčku derby se Spartou. Níže jsou shrnuty veškeré organizační informace a pokyny, které je třeba při utkání dodržovat.

Před utkání bude možné koupit pouze vstupenky do sektoru B (kotel Bohemians). K dispozici bude cca 200 vstupenek. Při nákupu na pokladně je nutné předložit permanentku, členskou kartičku DFB nebo oficiálního fanklubu. Na jednu kartičku můžete koupit celkem další čtyři vstupenky. Brány stadionu a pokladna u sektoru B se otevřou hodinu a půl před výkopem duelu, což bude v 17:30.

Nadále zůstává v platnosti povinnost mít dýchací cesty zakryté respirátorem, a to minimálně třídy FFP2 (KN95).Jídlo a pití je možné konzumovat na tribunách stadionu. V dřevěném stánku na Náměstíčku, obou na ochozech hlavní tribuny, v kotli "pod hodinami" a v sektoru C budou přijímány platby kartou. Pro vstup na stadion je současně nutné se prokázat dokladem o bezinfekčnosti. Online budou akceptovány státem uznávané varianty, což je aplikace Tečka a Očkovací portál občana.

POTVRZENÍ O BEZINFEKČNOSTI
Bezinfekčnost je vyžadována u všech osob starších 6 let. Nejsou uznávány samotesty ani testy s potvrzením od zaměstnavatele. U vstupu do Ďolíčku lze prokázat bezinfekčnost jedním z následujících dokumentů:

• Potvrzením od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 7 dní.
• Potvrzením od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování AG testu s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin.
• Dokladem od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace
• Certifikátem o dokončené vakcinaci očkování, pokud:
- V případě jednodávkového očkování uplynulo od aplikace dávky 14 dní.
- V případě dvoudávkového očkování uplynulo od podání druhé dávky 14 dní.