Letní kino pokračuje dalším dramatem

Dnešní film mapuje osobní život Václava Havla. 

Letní kino pokračuje dalším dramatem

Pamatujete? Puškáč si navádí míč a předává ho na Květa, který mu ho, přes přiťuknutí od Levina, vrací. Forvard Bohemky osamocený před brankářem Nitou zachovává chladnou hlavu a nezištným dloubáčkem ještě přihrává Dostálovi, který bez problémů posouvá Klokany do vedení. Po takové akci musela všem fanouškům Klokanů chutnat v sobotu "poločasová klobása" o poznání více. Na další takovou akci si budou muset fanoušci počkat minimálně do sobotního klání s Pardubicemi. Ovšem navštívit Ďolíček, vychutnat si jednu z místních obligátních specialit při kulturním zážitku, to můžete v tomto týdnu učinit hned dvakrát. A to za podpory Městské části Praha 10.

Už dnes večer pokračuje Letní kino v Ďolíčku, které nabídne film Havel. Dramatický snímek mapuje osobní život Václava Havla, avšak ještě z dob, kdy nebyl natolik známou osobností. Hlavní roli Václava Havla ztvárňuje Viktor Dvořák.

Vstupenky budou v prodeji na pokladně u hlavního vchodu od 19:30. Jejich nákup lze učinit také teď na odkazu pod tímto odstavcem. Projekce filmu začne ve 20:30. Občerstvení si budete moci zakoupit na Náměstíčku.

>>> VSTUPENKY <<<

Pro vstup na stadion je potřeba prokázat bezinfekčnost, což lze provést papírovými doklady od certifikovaných zařízení, ale současně také pomocí aplikace Tečka nebo Očkovacího portálu občana.

Bezinfekčnost lze prokázat několika způsoby:

• Potvrzením od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 7 dní.
• Potvrzením od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování AG testu s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin.
• Dokladem od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace
• Certifikátem o dokončené vakcinaci očkování, pokud:
- V případě jednodávkového očkování uplynulo od aplikace dávky 14 dní.
- V případě dvoudávkového očkování uplynulo od podání druhé dávky 14 dní.