Zeptejte se trenéra Klusáčka

Připravujeme další díl podcastu Zeptej se Bohemky.

Zeptejte se trenéra Klusáčka

Pro fanoušky Bohemians opět přinášíme jedinečnou možnost položit dotaz přímo hlavnímu trenérovi Klokanů. Luděk Klusáček bude hostem třetího dílu nového podcastu Zeptej se Bohemky. Hlavní trenér Bohemians odpovídal fanouškům na dotazy i v první epizodě, druhým hostem pak byl předseda představenstva Bohemians Praha 1905, a.s. Ing. Dariusz Jakubowicz. Nyní se opět vracíme za velitelem zelenobílé kabiny.

Podcast Zeptej se Bohemky je nový formát, který dává fanouškům možnost položit dotaz přímo lidem z klubu. Dříve se podobný pořad objevoval na YouTube, ovšem s narůstající oblibou podcastů jsme se rozhodli tento formát změnit. Odpovědi si tak můžete vychutnat například při jízdě autem nebo v MHD bez nutnosti sledovat video.

Epizody podcastu Zeptej se Bohemky jsou k fanouškům distribuovány přes platformu Anchor.fm a poslechnout si je můžete také v nejoblíbenějších podcastových aplikacích jako Spotify, Apple Podcast a Google Podcasts.

Vzhledem k posunutí natáčení máte více času na zaslání otázky, než bylo původně avizováno. Vaše dotazy na hlavního trenéra Luďka Klusáčka tak můžete poslat na e-mail dotazy@bohemians1905.cz do pátku 20. srpna 2021.