B tým vybojoval bod proti Zbuzanům

V závěru utkání zajistil Klokanům bod Musil.

B tým vybojoval bod proti Zbuzanům

V základní sestavě B týmu proti Zbuzanům byli také brankář Valeš, záložníci Jindřišek s Novákem a útočník Koubek. Po pár minutách si právě Novák naváděl za šestnáctkou míč na střelu, kterou nakonec obránce tečoval na rohový kop.

Uplynula úvodní čtvrthodinka a domácí se radovali. Studnička napřáhl z pětadvaceti metrů ke střele, která se od břevna odrazila přímo do sítě a Klokani museli dotahovat.

Do zakončení se dostával častěji ale domácí tým. Zpoza šestnáctky pálil Agyeman, avšak gólman Valeš ránu vyrazil. Další branka v první půli nepadla, a tak úvodní dějství skončilo těsným vedením Zbuzan.

Po pauze uháněl vstříc brance Koubek, ale akci zakončil střelou nad branku. Na opačné straně se nebezpečný centr snášel před Trýznu, jenže před ním stihl odklidit balon na roh vracející se Jirsa. O chvilku později hlavičkoval Pouček, avšak naštěstí pro Klokany míč letěl kousek vedle levé tyče branky Valeše.

Zelenobílí byli blízko srovnání dvacet minut před koncem. Kadlecův pas za obranu si našel Jirsa a hledal před brankou volné spoluhráče, jenže vybíhající brankář Soukup ve spolupráci s obráncem šanci zneškodnil.

Bohemka se ale dočkala. Zeman pronikl po levé straně a přihrál Koubkovi, jehož střela sice byla sražena, ale situaci skvěle dohrál Musil, jenž dopravil míč do sítě. Branka sice nejdřív nebyla uznána pro ofsajd. Po poradě hlavního sudího s asistentem na pomezí ale nakonec gól platil.
V závěrečných minutách se oba týmy snažily vstřelit vítěznou branku, ale utkání už skončilo remízou.