Souhrn gólově bohatého vítězství

Bohemka panovala v několika statistických ukazatelích.

Souhrn gólově bohatého vítězství

Nedělní utkání v Ďolíčku nakonec přineslo šestigólovou přestřelku s vítězným koncem pro Bohemians. I statistiky samotného utkání ukazují, že Zelenobílí duel opanovali.

V prvním poločase byly v soubojích o něco málo úspěšnější Teplice. Po přestávce ale v tomto ohledu kralovala Bohemka, která vyhrála téměř o dvacet soubojů více. Své střelecké pokusy rozdělila rovnoměrně do obou poločasů, kdy v každém vystřelila sedmkrát. Dominantní byli Zelenobílí i v počtu přihrávek, neboť si jich vyměnili přes čtyři stovky a zahrávali celkem dvanáct rohových kopů. Při zakončení se Klokani dostávali blíže k brance, než jejich soupeř. Konkrétně v průměru na 16 metrů od branky, přičemž u Teplic tomu bylo přes 19 metrů.

Bohemians - Teplice 4:2 (2:1)
Bohemians - Teplice 4:2 (2:1)
Od začátku nastoupil s kapitánskou páskou Daniel Krch, jenž si ke vstřelenému gólu připsal i deset vyhraných obranných soubojů. Letošní premiéru od úvodní minuty má za sebou i David Bartek, který pálil dvakrát vstříc brance, ale síť nerozvlnil. Forvard Ibrahim Keita zvítězil ve dvanácti soubojích a středopolař Vladislav Levin získal na soupeři balon ve dvanácti případech. Krajní obránce Martin Dostál byl úspěšný v soubojích jeden na jednoho, když přešel přes protihráče ve všech třech případech.