Probíhá aukce vozů od Louda Auto

Vydraž si vůz využívaný klubem Bohemians a pomoz malým dětem.

Probíhá aukce vozů od Louda Auto

Již půlroku je součástí FORTUNA:LIGY také společnost Louda Auto. Během zimních měsíců tohoto roku totiž vystřídala na pozici automobilového partnera firmu AAA Auto. Během jarní části uplynulého ligového ročníku jste tak mohli zahlédnout zástupce prvoligových týmů ve vozech nového partnera.

Úvodní sérii již mají kluby za sebou a nyní jsou auta zpět v areálech Louda Auto. Mezi ně patří i modely Škoda Fabia Monte Carlo, které si v krásné výbavě můžete pořídit také. Ligová fotbalová asociace ve spolupráci s Louda Auto spustila aukci těchto vozů a výtěžek poputuje na konto Nadační fondu Zelený život. Ten se specializuje na podporu malých fotbalistů žijících ve složitých životních podmínkách.

Aukce každého vozu začíná na částce 429 000 Kč včetně DPH. Jedná se o vůz Škoda Fabia Monte Carlo s manuální převodovkou, výkonem 70 kW 1.0 a karoserií COMBI. Maximální nájezd každého vozu je 15 000 km. Z vozů Bohemians je v aukci Škoda Fabia v červené barvě. Více informací naleznete na odkazu přiloženém pod tímto řádkem.

>>> AUKCE <<<