Béčko vysoko zvítězilo v Mladé Boleslavi

Klokani si připsali první vítězství v této sezoně.

Béčko vysoko zvítězilo v Mladé Boleslavi

V brance B týmu na hřišti Mladé Boleslavi nastoupil Valeš. V záloze byli Vacek s Novým a v útoku Koubek s Osmančíkem. V úvodních minutách se Bohemka nastěhovala na útočnou polovinu, ale výrazněji branku domácích neohrozila.

Naopak udeřila Mladá Boleslav. Za šestnáctkou měl míč v moci Pech, jenž vypálil a po teči Matěje Kadlece skončil balon v brance a Bohemka musela dotahovat.

Srovnat ovšem mohla po malé chvíli. Na centr Denise Valy z pravé strany si naskočil Lehovec, ovšem hlavičkoval nad břevno branky domácích. Vzápětí už se Bohemka radovala. Lehovec po individuální akci předal míč Osmančíkovi, jenž ho přiťukl Koubkovi, který propálil domácího brankáře a srovnal stav utkání.

Za dalších pár minut už byl obrat dokonán a znovu byl v akci Lehovec. V tomto případě vyhrál v šestnáctce hlavičkový souboj pro Zemana, jenž se trefil přesně. S jednobrankovým náskokem také Bohemka odešla do kabin.

Krátce po začátku druhého poločasu ale přišel další gól. Po rohovém kopu se prosadil domácí Coňk a znovu se pokračovalo za remízového stavu. Za pár minut nebyli domácí daleko od toho, aby si vzali vedení zpátky. To propadl míč až před Vlka, před nímž byl sice už jen brankář Valeš, avšak domácí obránce pálil do boční sítě. Brankář Klokanů se zaskvěl po hodině hry, kdy vychytal Komárka, jenž zakončil protiútok Mladé Boleslavi.

Šanci si vytvořila i Bohemka. Na přední tyči střílel Zeman, avšak jeho střelecký pokus vyrazil Lichtenberg. Balonu se ještě zmocnil Koubek, ovšem v těžké pozici střílel těsně vedle levé tyče. Vedení si nakonec vzali zpět Klokani, když krásný centr Zemana zakončil přesnou hlavičkou Vacek. A nádherný fotbalový okamžik se udál téměř okamžitě. Z dvacetimetrové vzdálenosti se krásnou trefou na zadní tyč prosadil Zeman.

Gólová nadílka v podání Zelenobílých pokračovala. Sám na gólmana uháněl střídající Ugwu a přesnou střelou k levé tyči zasadil domácím bůra. Ani tak neměli Klokani dost. Skvostným centrem našel Musil na zadní tyči neůnavně nabíhajícího Lehovce, který skvěle zavřel prostor a přidal šestou branku Bohemky.

Pohodlný náskok už si Klokani pohlídali a připsali si první vítězství v sezoně.