Vstupenky na Vršovické derby

Předprodej je uzavřený pouze pro držitele permanentek, členy fanklubů a DFB.

Vstupenky na Vršovické derby

Dnes v 10 hodin dopoledne startuje předprodej vstupenek na Vršovické derby. Slavii doma přivítáme v neděli 19. září. Utkání má výkop v 19 hodin a přímým přenosem ho odvysílá 02 TV Sport. Vstupenky můžete zakoupit online v síti Ticketportal nebo ve fanshopu v Ďolíčku. Permanentky na utkání standardně platí.

UZAVŘENÝ PŘEDPRODEJ
Stejně jako v minulých sezonách je na toto divácky atraktivní a zároveň rizikové utkání předprodej uzavřený pouze pro držitele permanentek, kteří tak mohou přikoupit další vstupenky pro své známé a kamarády. Dále pro členy oficiálního fanklubu Zelenobílá republika a pro všechny členy Družstva fanoušků Bohemians. Limit vstupenek byl dvojnásobně navýšen, na jeden kód tak smíte jednorázově zakoupit až 8 dalších vstupenek.

JEDNORÁZOVĚ PLATNÝ KÓD
Velkou pozornost věnujte technickému nastavení. Každý kód je platný pouze jednorázově a to bez ohledu na dokončení nákupu. Pokud se tedy se svým kódem do Ticketportalu přihlásíte, prohlédnete si nabídku volných míst a nákup nedokončíte, nebude Váš kód pro další použití platný. To stejné platí i při dokončeném nákupu menšího množství vstupenek. Můžete koupit až 8 vstupenek, ale jednorázově. Pokud na první nákup zakoupíte např. 2 vstupenky, nebude Váš kód možné použít pro nákup dalších 6 vstupenek. Jedná se o technické řešení, které bohužel nešlo naším požadavkem změnit. Pro nákup zadejte číslo permanentky a ověřovací údaj do jednoho řádku bez mezery.

BEZINFEKČNOST PŘI NÁKUPU
Nově budete při nákupu vstupenek také vyzváni, abyste zvolili způsob, jakým následně prokážete svou bezinfekčnost při vstupu na stadion. Věříme, že zaškrtnutí jednoho políčka pro Vás nebude problémem. Bohemce tím pomůžete využít větší kapacitu Ďolíčku. Jak? Nově již nejsme limitování omezením na m2 v sektorech na stání. Máme ale povinnost nad kapacitu 3000 diváků distribuovat každou druhou vstupenku plně očkovaným návštěvníkům nebo osobám, které prodělali covid v předchozích 180 dnech. Ve zkratce to znamená, že pokud do Ďolíčku prodáme 6000 vstupenek na Vršovické derby, musíme u 1500 návštěvníků mít doložené kompletní očkování nebo pozitivní test v uplynulých 180 dnech. U těchto 1500 diváků nestačí doložení negativního testu. Při nákupu tak máte možnost nám předem sdělit, že se u stadionu prokážete právě očkováním/prodělanou nemocí a my můžeme v předprodeji uvolnit další vstupenku pro fanoušky s negativním testem.

VÝZVA PRO PERMANENTKÁŘE
S doložením očkovaných či dříve pozitivních fanoušků nám mohou pomoci také držitelé permanentních vstupenek. Nechceme Vás tím obtěžovat. Spíše Vás o to žádáme, protože jedním e-mailem můžete klubu opravdu pomoci. Pokud máte permanentku na sezonu 2021/2022 a jste plně očkovaní nejméně 14 dnů či jste covid v předchozích 180 dnech prodělali, napište nám tuto skutečnost na e-mail eliska.machova@bohemians1905.cz. My informaci přiřadíme k Vaší permanentce a po zbytek sezony budeme vědět, kolik očkovaných můžeme automaticky v tomto omezení vykázat z našich permanentkářů. Neberte to, prosíme, jako nesmyslný požadavek ze strany Bohemky. Tuto povinnost nám ukládají úředníci z vyšších míst.

Vzor textu: Dobrý den, jmenuji se Jiří Novák, jsem držitelem permanentky č. 1234567890 a tímto Vám čestně sděluji, že mám plně dokončené očkování (prodělal jsem nemoc v předchozích 180 dnech) platné pro návštěvu fotbalových zápasů v Ďolíčku.

VOLNÝ PRODEJ VSTUPENEK
V současné chvíli není prodej vstupenek mimo držitele zmíněných kódů uvažován. Pokud se v budoucnu v tomto rozhodnutí něco změní, budeme fanoušky obratem informovat.

VSTUPENKY ZDE

Hlavní partner utkání: GAPP System, spol. s r. o.