Vstupenky do Zlína jsou v prodeji

V sobotu čeká Bohemku další ligový zápas.

Vstupenky do Zlína jsou v prodeji

Po konci reprezentační přestávky se Bohemka chystá na nejbližší ligový duel, který ji čeká už v sobotu na jihu Moravy. Od posledního návratu Zlína do nejvyšší soutěže Klokani na tamní Letné neprohráli. Celkem pětkrát skončilo utkání remízou a dvakrát Bohemka vyhrála.

Když byli fanoušci naposledy na stadionu Ševců, slavili společně s hráči cenné vítězství (3:2), které odstartovalo skvostnou sérii na jaře sezony 2019/2020. O víkendu budou Klokani chtít sérii prodloužit a tento moment zopakovat. K tomu budou potřebovat ale i vás, fanoušky Bohemky.

Vstupenky jsou v prodeji již teď na internetovém portálu Ticketportal.cz. Zakoupit je ale budete moci také přímo na místě. Cena je stanovena na 120 Kč za jednu vstupenku. Nákup můžete provést už teď na odkazu níže.

>>> VSTUPENKY <<<

Vstup na stadion je i nadále podmíněn prokázáním bezinfekčnosti. Lze tak učinit těmito způsoby:

• Potvrzením od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 7 dní.

• Potvrzením od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování rychlého antigenního testu (RAT) s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin.

• Dokladem od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace

• Národním certifikátem o provedené vakcinaci očkování, přičemž uplynulo nejméně 14 dní od dokončeného očkovacího schématu

• Osoba podstoupila ve škole nebo školském zařízení nejdéle před 72 hodinami rychlý antigenní test s negativním výsledkem určený pro samotestování. Dokládá se čestným prohlášením zákonného zástupce nebo potvrzením školy.