Shrnutí výhry ve Zlíně

V sobotu Bohemka zvítězila podruhé v řadě. 

Shrnutí výhry ve Zlíně

O víkendu se Klokani zápasem ve Zlíně vrátili zpět do ligového kolotoče. Výjezd na tamní Letnou se ukázal jako úspěšný, neboť Klokani po velmi dobrém výkonu zvítězili. Níže jsme shrnuli několik statistických ukazatelů.

Obraz utkání dokumentuje statistika střelby. Bohemians vystřelili celkem osmnáctkrát, přičemž v obou poločasech si připsali shodných devět střeleckých pokusů. V rámci první půle jich úvodních šest zaznamenali už během úvodních patnácti minut. Úspěšní byli Zelenobílí i v osobních soubojích. Zlín je předčil jen v soubojích na zemi. Index velikosti šancí se pak na straně Bohemky zastavil na čísle 2,44. Kdežto u domácích Ševců tomu bylo jen 0,70. Oba týmy zaznamenaly i shodný počet útoků (84).

Zlín - Bohemians 1:3 (0:1)
Zlín - Bohemians 1:3 (0:1)
Z řad Klokanů byl střelecky nejaktivnější útočník Jan Chramosta, jenž vystřelil celkem čtyřikrát, ale z branky se neradoval. Sedm akcí Zlína přerušil záložník Vladislav Levin. Obránce Daniel Köstl si připsal sedm přesných přihrávek na vzdálenost větší než 40 m. Martin Dostál dvakrát úspěšně přešel přes obránce s míčem v souboji jeden na jednoho. Duo Tomáš Necid a Matěj Koubek po svém příchodu na trávník vybojovalo celkem čtyři nedovolené zákroky.