Béčko zvítězilo v přestřelce s Teplicemi

Hattrickem se blýskl Matěj Koubek a jednou skóroval i Michael Ugwu.

Béčko zvítězilo v přestřelce s Teplicemi

Za B tým proti Teplicím nastoupilo i několik hráčů A týmu. Jmenovitě Valeš, Bederka, Nový, Jindřišek, Vacek, Novák a Koubek. Na lavičce byli připraveni Ugwu s Osmančíkem. Utkání začalo pro Bohemku nejhorším možným způsobem. Než totiž uplynula první minuta, trefil se Rezek a hosté vedli.

Klokani mohli srovnat. Před brankářem Němečkem už byli Koubek se Zemanem, ale gólman Teplic dokázal střelu vytěsnit na rohový kop. Další příležitost měl právě Koubek, který pálil levačkou vedle branky po přistrčení od Jindřiška. První poločas tak skončil za těsného vedení hostů.

Po pauze do hry nastoupil Ugwu, jemuž stačilo necelých deset minut, aby se zorientoval v závaru před brankou a srovnal stav duelu. Jenže vzápětí si Teplice vzaly vedení zpět. Z dvaceti metrů vypálil Bulmaga a jeho pumelice k levé tyči znamenala druhý gól hostů.

Zelenobílí ale přispěchali s rychlou odpovědí, když průnikovou přihrávkou Vacek oslovil Koubka, jenž překonal vybíhajícího brankáře střelou z pravé strany na zadní tyč. Zmíněná dvojice se postarala záhy o další branku. To si totiž mladý útočník naběhl za defenzivní linii na přihrávku Vacka, obešel brankáře a přes dobíhající obránce trefou do odkryté branky poslal Bohemku poprvé v zápase do vedení.

Čtvrtému gólu byl blízko Osmančík, když si naběhl na přihrávku Bederky, ale už byl ve velkém úhlu a střílel mimo tři tyče. na opačné straně pálil ze střední vzdálenosti Hyčka, avšak Valeš si poradil a ránu vyrazil. Bohemka si ale vedení přeci jen pojistila. Nový se na hranici velkého vápna proháčkoval s míčem, předložil ho Koubkovi, jenž střelou do prázdné branky zkompletoval hattrick.
B tým Klokanů si tedy připsal druhé vítězství v řadě, když v domácí přestřelce zvítězil nad Teplicemi.