Dalším sokem v poháru je Prostějov

Klokani vyrazí na Moravu k utkání třetího kola MOL Cupu.

Dalším sokem v poháru je Prostějov

Víkendové ligové kolo již pominulo a Bohemka se od nového pracovního týdne připravuje na další zápasy. Ještě před dalším utkáním FORTUNA:LIGY ale čeká Klokany cesta na pohárové utkání. Los třetího kola jim totiž jako soupeře přisoudil druholigový Prostějov. Ten je po osmi zápasech v polovině tabulky FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Úvod soutěže ho nezastihl v úplně ideálním rozpoložení, když nejprve prohrál s Příbramí (1:3) a poté i s B týmem Sparty (0:4). Pak ale dosáhl tým trenéra Jiřího Jarošíka skvělého vítězství, když porazil ambiciózní Brno (2:0). Dále si odvezl bod z Ústí nad Labem (1:1), vyhrál nad Třincem (3:1), Chrudimí (2:0) a na stadionu Vlašimi (1:0). Kaňkou je ovšem vysoká porážka s Vyškovem (0:4), který je současně nováčkem druhé nejvyšší soutěže.

V kádru Prostějova je i několik hráčů se zkušenostmi z první ligy. Tím nejzkušenějším je záložník Petr Jiráček, jenž naposledy působil ve Zlíně. V dresu Ševců má na svém kontě několik zápasů Robert Bartolomeu. Po konci v Opavě našel v "tenisovém městě" nové působiště Jan Schaffartzik. Nejlepším střelcem je se čtyřmi brankami útočník Filip Žák. Jeden z hráčů Prostějova dříve působil také v Bohemians. Je jím brankář Michal Bárta.

Sokolov - Bohemians 0:6 (0:2)
Sokolov - Bohemians 0:6 (0:2)
Bohemka utkání třetího kola českého poháru odehraje ve středu od 15:30 v Prostějově na Stadionu Za Místním nádražím. Hlavní rozhodčím bude Jan Petřík a jeho asistenty Stanislav Pochylý se Zdeňkem Arnoštem. O průběhu utkání a zásadních momentech budeme informovat na sociálních sítích. Vstupenky bude možné zakoupit přímo na pokladně stadionu, a to hodinu před výkopem (14:30). Pro fanoušky Bohemians bude vyhrazen sektor za brankou, do kterého se dostanou z ulice Edvarda Valenty. Vstupenka stojí 80 Kč. Vzhledem k předpovědi počasí bude možné vnést do areálu deštník.

V platnosti zůstává nutnost prokázat pro vstup na utkání bezinfekčnost. Podmínky zůstávají i nadále stejné:

• Potvrzení od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 7 dní.

• Potvrzení od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování rychlého antigenního testu (RAT) s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin.

• Doklad od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace

• Národní certifikát o provedené vakcinaci očkování, přičemž uplynulo nejméně 14 dní od dokončeného očkovacího schématu

• Osoba podstoupila ve škole nebo školském zařízení nejdéle před 72 hodinami rychlý antigenní test s negativním výsledkem určený pro samotestování. Dokládá se čestným prohlášením zákonného zástupce nebo potvrzením školy