Pořiďte si vstupenku na zápas s Olomoucí

Na začátku října se Bohemians doma utkají se Sigmou.

Pořiďte si vstupenku na zápas s Olomoucí

Ještě před říjnovou reprezentační přestávkou se Bohemka představí v domácím prostředí. Příští sobotu totiž přijede Olomouc. Ta je aktuálně na šestém místě tabulky FORTUNA:LIGY. Svěřenci trenéra Václava Jílka se můžou pyšnit ofenzivou. Společně se Slavií totiž shodně nastříleli už dvacet gólů.

Sigma si s chutí zastřílela ve Zlíně (4:1) a doma s Jabloncem (4:0). Remízkou skončila přestřelka v Mladé Boleslavi a doma s Českými Budějovicemi (shodně 3:3). Navíc ještě jedno utkání má k dobru, když ji zbývá dohrát utkání 2. kola proti Slavii.

Po nevydařeném derby věříme, že v Ďolíčku znovu zažijeme pocit vítězství. Ten je ale jedinečný právě tehdy, když jste u toho vy - fanoušci Bohemky. Pojďme tedy společně vyprodat Ďolíček na utkání s Olomoucí.

Vstupenky můžete zakoupit online na webu Ticketportal nebo ve fanshopu v Ďolíčku v jeho běžné otevírací době. Hned pod tímto řádkem najdete přímý odkaz na online prodej vstupenek.

>>> VSTUPENKY <<<

Pokud permanentku máte a na zápas nemůžete přijít, máte možnost přes Ticketportal online své místo uvolnit a dát tak jinému fanouškovi možnost si ho jednorázově zakoupit. Odměníme Vás za to jedním bodem, který má hodnotu 100 Kč poukázky do fanshopu.

JAK MÍSTO UVOLNIT
1. Přihlašte/registrujte se na www.ticketportal.cz.
2. Přejděte do sekce Můj účet > Permanentky.
3. Pokud vám systém hlásí 'K vašemu kontu není přiřazená žádná permanentka', klikněte na logo Bohemians pod tímto sdělením.
4. Zadejte číslo a ověřovací kód z vaší permanentky.
5. Po přiřazení permanentky zvolte možnost 'Uvolnit místo' a pokračujte dle pokynů Ticketportalu.

Pozn.: K jednomu účtu můžete přiřadit více permanentek a spravovat tak např. permanentky za celou rodinu, kamaráda atd.

Pokud zaznamenáte s uvolněním místa jakékoliv problémy, obraťte se na helpdesk: help@ticketportal.cz.