B tým hraje v úterý doma s Chlumcem

I ve státní svátek můžete vyrazit na zápas Bohemky.

B tým hraje v úterý doma s Chlumcem

Béčko má za sebou již polovinu podzimní části. V tabulce České fotbalové ligy nasbíralo osm bodů, což před závěrečnými šesti zápasy první poloviny sezony stačí na čtrnácté místo. Klokani doposud nastříleli třináct branek a čtrnáctkrát inkasovali.

Soutěž pro ně začala smolnou porážkou v Ústí nad Orlicí (0:1), kdy rozhodující branka padla až v devadesáté minutě. Premiérový bod získali Klokani díky domácí remíze s Velvary (0:0). Výsledkově nevydařený zápase se odehrál v Liberci (0:3), na který Klokani zareagovali další remízou proti Zbuzanům (1:1). Úvodní měsíc zakončili Bohemians domácím zápasem s Jabloncem, se kterým padli po vlastní brance ze závěru duelu (0:1).

Bohemians B - Velvary 0:0 (0:0)
Bohemians B - Velvary 0:0 (0:0)
O týden později se B tým dočkal prvního vítězství. Rovnou se jednalo o zajímavou podívanou, když si odvezl všechny body po kanonádě v Mladé Boleslavi (6:2). Na úspěch z města automobilů navázal i v domácím utkání, když přestřílel také Teplice (4:2). To je je prozatím poslední vítězství Zelenobílých. V posledních dvou zápasech totiž padli nejtěsnějším rozdílem v Brozanech (0:1) a o víkendu také doma s Duklou (2:3).

Další utkání čeká B tým už ve sváteční úterý 28. září, kdy se doma v Uhříněvsi od 10:15 utká s Chlumcem nad Cidlinou. Vstupné na utkání je 50 Kč. Permanentkáři mají vstup zdarma.