Béčko v domácím prostředí remizovalo

O branku Klokanů se postaral Novák, ale toho poté napodobil chlumecký Bastin.

Béčko v domácím prostředí remizovalo

Proti Chlumci bylo v sestavě Klokanů i několik hráčů z A týmu. Jmenovitě Fulnek, Novák, Jindřišek, Koubek, Ugwu a na lavičce poté Osmančík. Uběhlo jen pár minut, když Fulnek prostrčil míč do uličky Koubkovi, jenž přihrávkou pod sebe našel Nováka, který s přehledem poslal Klokany do vedení.

Vzápětí pálil prudce hostující Jakab, ale Kořének tygřím skokem k pravé tyči tvrdou ránu zneškodnil.

Srovnat po jednom z protiůtoků Chlumce mohl znovu útočník Jakab, ale levačkou z hranice šestnáctky orazítkoval pouze břevno branky Kořénka. Šanci měla i Bohemka. Míč potáhl Ugwu a adresoval míč pod sebe na Nováka, který ovšem pálil nad branku. Těsný náskok si tedy do kabin odnesla Bohemka.

Po změně stran si jako první vytvořili šanci hosté. Mahrovu ránu vyrazil Kořének a střídající Labík z dorážky přestřelil. Na opačné straně si jemný centr Zemana na malém vápně našel Ugwu, ale hlavičkoval o zem a míč skončil nad břevnem.

Gólman Klokanů se zaskvěl i o malou chvilku později, kdy byl včas u své pravé tyče a zneškodnil pumelici Mahra.

Na hřiště se dostal i Osmančík, který po svém příchodu na hřiště vybojoval presinkem míč a okamžitě hledal před brankou nabíhajícího Koubka, ale útočník Bohemky ve skluzu na balon nedosáhl.

Vyrovnání ale bohužel přišlo. Na centr od rohového praporku si naskočil Bastin a hlavou rozvlnil síť. Bohemka tak z nadějně rozehraného utkání získala bod.