Na závěr týdne se Klokani utkají s Duklou

Reprezentační přestávku vyplní Bohemians přípravným zápasem.

Na závěr týdne se Klokani utkají s Duklou

Na začátku měsíce znovu přerušila ligový kolotoč reprezentační přestávka. Tu tentokrát Bohemians vyplní přípravným utkáním. K němu pojedou do nedalekých Libčic nad Vltavou, kde je přivítá pražská Dukla. Pro ni to bude v tomto týdnu již druhý zápas, protože ten první odehrála ve středu na Julisce proti Českým Budějovicím. V duelu třetího kola MOL Cupu ovšem s Jihočechy padla (1:3) a nepostoupila.

Ve druhé nejvyšší soutěži momentálně je sice Dukla až na šestém místě, jenže na druhý Varnsdorf ztrácí pouhý bod. Mezi nimi jsou ještě postupně  seřazeny Sparta B, Líšeň a Vlašim. Jen o bod méně oproti Dukle mají Táborsko s Prostějovem. Kompletní porci druholigových zápasů odchytal zkušený gólman Filip Rada. Nejlepším střelce má Dukla hned dva. Po třech gólech už vstřelili Lukáš Buchvaldek i Marek Fábry.

Dukla - Bohemians 1:5 (1:2)
Dukla - Bohemians 1:5 (1:2)
Přípravné utkání se hraje na hřišti v Libčicích nad Vltavou v pátek od 14 hodin. Pro dospělé činí vstupné 40 Kč. Děti budou mít vstup zdarma. Informovat o průběhu utkání budeme na sociálních sítích. Sledovat ho můžete ovšem i prostřednictvím livestreamu. Buďto přímo pod tímto článkem, nebo na YouTube.

Pro vstup do areálu bude také potřeba splňovat podmínky bezinfekčnosti. Lze tak učinit několika dokumenty:

• Potvrzení od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 7 dní.

• Potvrzení od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování rychlého antigenního testu (RAT) s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin.

• Doklad od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace

• Národní certifikát o provedené vakcinaci očkování, přičemž uplynulo nejméně 14 dní od dokončeného očkovacího schématu

• Osoba podstoupila ve škole nebo školském zařízení nejdéle před 72 hodinami rychlý antigenní test s negativním výsledkem určený pro samotestování. Dokládá se čestným prohlášením zákonného zástupce nebo potvrzením školy