Informace ke kompenzačním balíčkům

Přečtěte si informace o distribuci speciálních suvenýrů.

Informace ke kompenzačním balíčkům

V loňské sezoně byla velká část zápasů odehrána bez diváků. Na jejím konci se tak Bohemka rozhodla dát svým permanentkářům na výběr ze tří možností. Mohli zažádat o vrácení poměrné části peněz, které za permanentku zaplatili. Dále mohli uplatnit nárok na limitovanou edici speciálních suvenýrů či nepožadovat vůbec nic.

Pokud jste zvolili variantu kompenzačního balíčku, v žádosti jste uváděli, které z nabízených produktů požadujete. My jsme je nechali vyrobit v limitovaném množství a od příštího týdne vám je začneme vydávat. Kompenzační balíčky se budou vydávat od úterý 12. října 2021 od 10 hodin ve fanshopu a dále v jeho klasické otevírací době. Při domácím utkání bude z kapacitních důvodů kamenné prodejny vytvořeno výdejní místo v Ďolíčku mimo fanshop. To bude sloužit pouze pro výdej těchto balíčků, naopak v den zápasu nebude možné balíček vyzvednout přímo v prodejně.

JAK BALÍČEK VYZVEDNOUT
A) Pokud jste žádost o balíček odevzdali v Ďolíčku osobně, dostali jste potvrzený papírový kupón. S tímto kupónem může balíček vyzvednout kdokoli, kdo kupón ve fanshopu odevzdá. POZOR! Bez kupónu nemůže být balíček vydán.
B) Jestliže jste žádost poslali elektronicky e-mailem nebo poštou, je kupón připraven na vaše jméno ve fanshopu. K vydání balíčku v tomto případě dojde po ověření vaší totožnosti obsluhou prodejny.

Máte-li dotaz ke kompenzačnímu balíčku, můžete ho zaslat na eliska.machova@bohemians1905.cz.

Ještě jednou děkujeme všem fanouškům, kteří se po loňské sezoně rozhodli finanční kompenzaci ve prospěch klubu neuplatnit. Tímto krokem jste pomohli Bohemce snížit už tak velmi vysoké dopady pandemie koronaviru na klubový rozpočet. Vážíme si vašeho kroku!