B tým po výborném výkonu zvítězil

Vítězství proti Zápům vystřelili Musil s Patrikem Valou.

B tým po výborném výkonu zvítězil

V sestavě B týmu bylo také trio zástupců A týmu. V obraně byl Adam Kadlec, v záloze Osmančík a v útoku poté Ugwu. Z utkání uplynulo jen pár minut a Bohemka se radovala. Zpoza šestnáctky napřáhl Musil a jedovatou ránou zařídil Klokanům rychlé vedení.

To mohlo být vzápětí dvoubrankové. Musil z pravé strany odcentroval přesně na Zemana, jenž byl na zadní tyči volný, ale bohužel střílel vedle levé tyče.

Deset minut před pauzou se po dlouhém výkopu Kořénka hnal do šance Osmančík, ovšem střelu levačkou skvěle vytěsnil gólman Hrubeš. Z následného rohového kopu ránu Ugwa vyrazil brankář Záp jen před sebe, kde byl včas Patrik Vala a hlavou zvýšil náskok Bohemky.

Do kabin mohli jít Klokani s tříbrankovým náskokem. Za šestnáctkou střílel Farkaš, jenže technickou ránu k tyči zneškodnil gólman Hrubeš.

Do druhé půle nastoupil hostující tým se změnou v brance. I ten mohl ale brzy kapitulovat, avšak Osmančíkův pokus z brankové čáry vykopl vracející se obránce. Záhy Patrik Vala nádherným pasem našel sprintujícího bratra Denise, který se už hnal na branku, avšak střelu k tyči skvěle lapil brankář Doležal.

Blýskl se i brankář Kořének, když zneškodnil ránu po závaru před vlastní brankou. Čtvrt hodiny před koncem střílel i střídající Koutský, ovšem brankář Záp si poradil. Další šanci měl Ugwu po přihrávce Zemana, ale zakončil vedle pravé tyče.


Bohemka dvoubrankový náskok uhájila a zaslouženě si připsala další vítězství.