Statistiky hráčů na hostování

O posledním říjnovém víkendu přinášíme dosavadní souhrn.

Statistiky hráčů na hostování

Klokani mají o tomto víkendu neplánovanou přestávku. Ve fotbalovém kalendáři už podzim přešel do své druhé poloviny, alespoň co se týče profesionálních soutěží. Třetí liga dokonce s posledním říjnovým dnem napíše poslední kapitolu první poloviny sezony. Z A týmu Bohemians aktuálně hostují v jiných klubech dva hráči. Jejich dosavadní statistiky vám nyní přinášíme v tomto článku.

Antonín Vaníček

V prvoligovém Jablonci hostuje odchovanec Antonín Vaníček. V jeho dresu se také dočkal stého ligového zápasu. Konkrétně se tak stalo na hřišti Teplic. Celkem ve FORTUNA:LIZE naskočil za Jablonec v sedmi zápasech. Gól ani asistenci si nepřipsal. Upozornil na sebe ovšem v evropských pohárech, kdy skóroval v předkole Evropské konferenční ligy na hřišti Žiliny.

Statistiky:

FORTUNA:LIGA: 8 zápasů
MOL Cup: 1 zápas
Evropských pohárech: 2 zápasy - 1 gól

Marek Kouba

Brankář s dvěma ligovými starty odešel na hostování do třetiligového Vyšehradu. Od startu ČFL obsadil místo týmové brankářské jedničky, ovšem bohužel ho zastavily zdravotní problémy. Kvůli zranění střídal na začátku září v utkání s Hostouní a od té doby se prozatím nevrátil ani na lavičku náhradníků. V srpnu si zachytal utkání druhého kola MOL Cupu proti Mladé Boleslavi.

Statistiky

Česká fotbalová liga: 6 zápasů / 1 vychytané čisté konto
MOL Cup: 1 zápas