Béčko na závěr podzimu prohrálo

Na východě Čech padla jediná branka.

Béčko na závěr podzimu prohrálo

Na východě Čech nastoupili za B tým od začátku i Ugwu a Nový. Jako první avšak zahrozil Hradec, když ke střele napřáhl Březák a orazítkoval břevno branky Klokanů. Domácí sice byli v úvodu aktivnější, ovšem Bohemians brzy hru srovnali. Do zajímavé pozice se dostával Farkaš, jenže mu byl odmáván ofsajd.

Utkání se odehrávalo převážně mezi šestnáctkami, ale i Klokani měli své příležitosti. V jedné takové byl Ugwu, ale brankáře Reichla nepřekonal. Na druhé straně zkoušel ze střední vzdálenosti štěstí Rezek, ovšem branku Kořénka vysoko přestřelil. Z hranice šestnáctky pálil i Koutský, avšak branku Hradce minul. První poločas tedy gól nenabídl.

Do druhého dějství vstoupili aktivněji Bohemians. Hlavičku Ugwa po standardní situaci domácí zvládli zablokovat. Vzápětí nastala radost domácích. V šestnáctce se odhodlal ke střele Březák a jeho pokus skončil až v brance.

Záhy výsostným pasem Zeman našel nabíhajícího Denise Valu, který ale pálil jen do boční sítě. Tatáž spolupráce byla k vidění i o malou chvilku později, ale ani tentokrát z toho branka nebyla. Bohemka v Hradci bohužel neskórovala a prohrála.