Klokani Koubek s Novákem povoláni do repre

Hráči Bohemians figurují ve výběrech národního týmu U20 a U21.

Klokani Koubek s Novákem povoláni do repre

Po víkendovém 14. kole FORTUNA:LIGY následuje další přestávka a reprezentační cyklus. V mládežnických výběr bude mít své zastoupení také Bohemka. V Ďolíčku si vybírali trenér U20 Jan Žilák a lodivod Lvíčat Jan Suchopárek.

REPRE U20
V nominaci výběru U20 pro dvě přátelská utkání proti Itálii a Norsku je záložník Bohemians Vojtěch Novák. První přípravné utkání čeká na tento výběr ve čtvrtek 11. listopadu, kdy čeští mladíci vyzvou stejně starý výběr domácí Itálie. Utkání se hraje ve městě Pesaro na východním pobřeží Apeninského poloostrova nedaleko San Marina. Zápas začíná ve 14:40. Druhé utkání je na programu v pondělí 15. listopadu. Soupeřem České republiky bude Norsko. Toto utkání se odehraje ve Znojmě od 17 hodin.

REPRE U21
Vícemistr Evropry z roku 1996 a současný trenér reprezentace U21 Jan Suchopárek nikoho z Bohemky přímo nenominoval, ovšem mezi náhradníky jsou hned dva hráči našeho klubu. Útočník Matěj Koubek a opět i Vojtěch Novák. Lvíčata čekají dva zápasy v rámci kvalifikace na EURO U21 2023. Prvním soupeřem bude tým Anglie U21. Zápas je na programu ve čtvrtek 11. listopadu v Burnley s výkopem ve 20:00 našeho času. Druhý kvalifikační duel proti Slovinsku se uskuteční v Koperu v úterý 16. listopadu. Druhé utkání začíná v 18 hodin.

Klukům gratulujeme k nominaci a držíme palce nejen jim, ale také reprezentačním výběrům České republiky.