Bohemians se chystají na čtyři listopadové zápasy

Klokany čekají tři ligová utkání a jedno přípravné v reprezentační pauze.

Bohemians se chystají na čtyři listopadové zápasy

Po volném víkendu se Bohemians vrhnou zpět do boje. Jejich ligový program ovšem naruší reprezentační přestávka, která je na programu hned skončení tohoto týdne. V listopadu ale přeci jen svěřenci trenéra Luďka Klusáčka odehrají celkem čtyři zápasy. Tři budou v rámci FORTUNA:LIGY a ten čtvrtý odehrají v reprezentační pauze.

FC Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905, 6. listopadu, 15:00 (Stadion U Nisy - Liberec) - už v sobotu je před Klokany výjezd do neoblíbeného Liberce. Aktuálně se Severočeši nachází v mnohem komfortnější pozici, než v poměrně nedávné době. Start sezony se jim totiž nevydařil, což vyústilo v odvolání trenéra Pavla Hoftycha, jehož nahradil Luboš Kozel. Pod jeho vedením Severočeši padli pouze doma s Ostravou (0:2) a na stadionu Slavie (1:3). Před sobotním utkáním se tak vyšvihli do prostřední skupiny na desáté místo tabulky.

Středeční trénink v Uhříněvsi
Středeční trénink v Uhříněvsi
MFK Chrudim - Bohemians Praha 1905, 12. listopadu, 11:00 (Stadion za Vodojemem - Chrudim) - po prvním listopadovém víkendu vystřídají ligové zápasy znovu ty mezinárodní. Reprezentační přestávku vyplní Bohemka přípravným zápasem na hřišti druholigové Chrudimi. Východočeši nezažívají povedený ročník, neboť s devíti body uzavírají tabulku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Na nejbližší nesestupovou pozici ztrácí ovšem pouhý bod. V triu závěrečných podzimních zápasů ji čekají hned dva soupeři z popředí tabulky, a to Brno s Vlašimí.

Bohemians Praha 1905 - SK Dynamo České Budějovice, 20. listopadu, 15:00 (Městský stadion Ďolíček - Praha) - po dlouhých 49 dnech znovu do Ďolíčku zavane ligová atmosféra při utkání Klokanů. V sobotu odpoledne se utkají s Českými Budějovicemi. Tým z jihu Čech v létě posílilo několik zajímavých jmen. Tabulkou ale Dynamo od začátku neustále cestuje. Po třech porážkách v řadě svěřenci trenéra Davida Horejše zabrali. Díky čtyřem zápasům bez porážky, v jednom z nich obrali i pražskou Slavii (2:2), se dostali do klidnějšího středu tabulky. Povedenou sérii přerušila porážka ve Zlíně (0:2).

FC Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905, 27. listopadu, 18:00 (Doosan Arena - Plzeň) - listopadový program uzavřou Klokani zápasem na západě Čech, kde se utkají s Viktorií Plzeň. Aktuální lídr tabulky se na prvním místě drží po dobu čtyř kol, ale naposledy padl v bitvě na Slavii. Svěřenci kouče Michala Bílka mají tak na svého posledního soka už pouze jednobodový náskok. Navíc v listopadu je čeká i tuhá bitva v Ostravě.