Marodku Klokanů tvoří pět hráčů

Aktuálně nejsou v tréninku k dispozici tři útočníci a dva obránci.

Marodku Klokanů tvoří pět hráčů

V pokročilém průběhu podzimní části nadále Bohemians neopouští zdravotní trable. Aktuálně čítá marodka pět hráčů. Naopak zpět v plném tréninku už jsou Lehovec, Kovařík a brankář Valeš.

Lukáš Hůlka - defenzivní univerzál Klokanů je dva měsíce po operaci. Připravuje se individuálně pod dohledem fyzioterapeuta. Do tréninku s týmem by se mohl vrátit na konci dubna.

Daniel Krch - v utkání na Slovácku si obránce Bohemians přivodil svalové zranění v oblasti třísla. V těchto dnech absolvuje individuální trénink s fyzioterapeutem a kondičním trenérem. Doba absence se odhaduje na dva až čtyři týdny.

Jan Chramosta - střelce letošních pěti branek zastavily trable s achillovkami. I on se prozatím připravuje pouze individuálně, ale absolvuje i cvičení s míčem. Zapojení do tréninku bude záviset na odezvě svalu po jednotlivých cvičeních.

Tomáš Necid - jeden z nezkušenějších hráčů kabiny Bohemians má k návratu na hřiště nejblíže. Po trhlině ve svalu se v tomto týdnu připravoval s kondičním trenérem. V případě, že nenastanou nenadálé okolnosti, se po víkendu zapojí do tréninku s týmem.

Pavel Osmančík - mladý útočník je nejnovějším přírůstkem na seznam zdravotně indisponovaných hráčů. Při pondělním tréninku utrpěl po srážce se spoluhráčem zlomeninu v oblasti hlavy. Délku absence teprve odhalí další vyšetření.