V pátek se Bohemka utká s Chrudimí

Na závěr týdne pojedou Klokani k přípravnému utkání na východ Čech.

V pátek se Bohemka utká s Chrudimí

Po uplynulém víkendu znovu nastala reprezentační přestávka. Mladíci Vojtěch Novák s Matějem Koubkem si plní povinnosti u výběrů národního týmu. Bohemians pokračují v tréninku a tento týden zakončí přípravným utkáním, které je čeká už v pátek na východě Čech. Zavítají na hřiště druholigové Chrudimi, které se ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE nedaří. Po víkendové bezbrankové remíze s Ústím (0:0) sice opustila sestupové příčky, ale bodů má stejně jako patnáctý Třinec. Na podzim čekají svěřence trenéra Jaroslava Veselého ještě dva zápasy. V nich budou bojovat proti týmům z předních pozic tabulky, a to Brnu a Vlašimi.

Letošní brankářskou jedničkou je Petr Mikulec, jenž hostuje z Mladé Boleslavi a vychytal čtyři čistá konta. Tři góly už vstřelil osmnáctiletý Petr Juliš. Stejným počtem gólů se může chlubit Petr Rybička. K nejvytíženějším hráčům patří obránce Dominik Hašek.

Přípravné utkání se hraje v pátek od 11 hodin na stadionu Za Vodojemem. O průběhu budeme informovat na sociálních sítích. Sledovat ho můžete i živě, a to díky streamingovému přenosu pod tímto řádkem.